Foto: Unsplash/ Kevin Bhagat
Foto: Unsplash/ Kevin Bhagat

FORTHEM t’ofereix fins a 70 places de pràctiques en 2020. La sol·licitud està oberta fins al 31 de desembre de 2020.

Està oberta la convocatòria per a pràctiques d'empresa dins de l'Aliança FORTHEM! Aquesta és una de les activitats de difusió planificades per FORTHEM, oberta a tots els estudiants FORTHEM i amb el propòsit de promoure les pràctiques a l'estranger.

Se us ofereixen fins a 70 places de pràctiques en 2020, la qual cosa us dóna l'oportunitat de conéixer les organitzacions dels nostres països associats. Cada universitat de la nostra aliança ofereix fins a 10 places. Els candidats seleccionats treballareu en empreses situades als voltants de les nostres set universitats. A més, sereu pioners en una nova xarxa d'empreses, que probablement es desenvolupa després d'aquesta primera convocatòria de pràctiques en empreses. El finançament de les pràctiques es basarà en el programa de pràctiques d'ERASMUS.

La pandèmia de COVID-19 ha sigut tinguda en compte i de moment se us estan oferint algunes pràctiques virtuals. La pandèmia també pot afectar la mobilitat; quan sol·liciteu pràctiques, heu de seguir les directrius donades per la UV per a assegurar-vos de les opcions de finançament i de les possibilitats d'obtindre crèdits ECTS pel període de les vostres pràctiques.

La sol·licitud per a l'any 2020 està oberta fins al 31 de desembre de 2020; el període de pràctiques podria començar també al gener de 2021. Tingueu en compte que les empreses poden tindre els seus propis terminis.

Podeu posar-vos en contacte amb forthem@uv.es per a més detalls.