• .

  Facultat de Farmàcia

 • .

 • Estudiants de la Facultat.

  Estudiants de la Facultat

 • .

 • .

  Facultat de Farmàcia

 • .

21/11/14

Arriba el IX Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València

L'OPAL organitza el IX Fòrum d'Ocupació que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de novembre als Campus de Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna

[Llegir més]

  14/07/14

  Preinscripció i matrícula curs 2014-2015

  Informació sobre l'accés als graus de la Facultat de Farmàcia i la matrícula del curs acadèmic 2014-2015.

  [Llegir més]

   Agendas Graus Universitat

   01/07/14

   Oferta de Graus en la Facultat de Farmàcia

   La Facultat de Farmàcia de la Universitat de València ofereix els estudis de Grau corresponents a les següents titulacions: - Graduat en Farmàcia - Graduat en Nutrició Humana i Dietètica - Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments - Doble Titulació de Graduat en Farmàcia + Graduat en Nutrició Humana i Dietètica

   [Llegir més]

    Noia estudiant anglès

    19/06/14

    Grup d'Alt Rendiment Acadèmic (ARA) amb docència en anglès

    Els grups ARA pretenen reforçar el potencial dels estudiants més destacats des de l'inici dels seus estudis universitaris. L'oferta formativa dels nostres Graus es completa amb la possibilitat de formar part en la titulació de Graduat/ada en Farmàcia d'un grup d'Alt Rendiment Acadèmic (ARA) amb un percentatge de la docència impartit en anglès.

    [Llegir més]

     Vista Edifici Farmàcia

     11/06/14

     Doble Grau en Farmàcia i Nutrició Humana i Dietètica

     La Facultat de Farmàcia oferta el Doble Grau en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica. La Universitat de València és l'única universitat pública a Espanya que oferta la DOBLE Titulació en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica, una iniciativa que va començar en el curs 2012-2013 amb l'oferta de 30 places i continua en 2014-2015 amb l'oferta de 48 places. La Facultat de Farmàcia ha planificat aquests estudis en sis cursos acadèmics, amb un total de 397,5 crèdits ECTS, al final dels quals l'estudiant obtindrà els dos títols oficials de graduat/ada en Farmàcia i de graduat/ada en Nutrició Humana i Dietètica.

     [Llegir més]

      
     nov.
     24 - 30

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Incentius per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis i articles

     Ajuts per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d’investigació o divulgació, per al personal, becaris d’investigació UV.

      

     IX Fòrum d'Ocupació de la UV

     A aquest esdeveniment assisteixen empreses de diferents sectors empresarials interessades en contractar personal universitari. Compta amb un stand per atendre als assistents i algunes d'aquestes empreses també faran xarrades al llarg del fòrum. No és necessària la inscripció. Entrada lliure i gratuïta.

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat De Farmàcia
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Facultat De Farmàcia

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Vídeo institucional de la Universitat de València

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord