Audiència Pública i Renovació de l'Acreditació per als Graus en Història, Història de l'Art, i Informació i Documentació

Audiència Pública i Renovació de l'Acreditació per als Graus en Història, Història de l'Art i Informació i Documentació

29/11/16

Els dies 29 i 30 de novembre es desenvoluparà la visita de la Comissió Externa de la AVAP per a la renovació de l'acreditació dels Graus en Història, Història de l'Art i Informació i Documentació. L'Audiència Pública serà el dimecres 30 de novembre a les 12h. en el Saló de Graus.

III Setmana la Cooperació Universitaria al Desenvolupament en la Universitat València

III Setmana la Cooperació Universitaria al Desenvolupament en la Universitat València

25/11/16

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació i la Fundació General, convoca a tota la comunitat universitària a debatre i reflexionar sobre el desenvolupament humà sostenible i la cooperació amb la seua participació en la III Setmana de la Cooperació, que se celebrarà del 29 de novembre a l’1 de desembre als tres campus: Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna. Per a això, s’ha organitzat un nodrit programa d’activitats que giraran entorn de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió de la comunitat universitària en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’ONU l’any passat.

[Llegir més]

Activitats Culturals al Centre: primer semestre curs 2016/17

Activitats Culturals al Centre: primer semestre curs 2016/17

24/11/16

Informació detallada i actual de la programació cultural de la Facultat de Geografia i Història a Facebook: Facultat de Geografia i Història.

Holocaust i Compromis Social

Holocaust i Compromís Social

22/11/16

Dijous 1 de decembre a la Facultat de Geografia i Història, a l'aula F. 3. 4 (antiga Sala Palmireno) de la Facultat de Geografia i Història.

Enquesta de satisfacció amb la secretaria de la Facultat

Enquesta de satisfacció amb la secretaria de la Facultat

17/11/16

La Universitat de València ha posat en marxa un projecte per a conèixer el grau de satisfacció de l’alumnat amb el funcionament de les secretaries dels centres. En la secretaria de la Facultat de Geografia i Història us agrairíem que omplíreu l’enquesta,que heu rebut per correu electrònic, a fi de conèixer la vostra opinió i poder millorar els serveis que prestem. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

  II Congrés Internacional ‘Liberalisme i Antiliberalisme a Espanya i Iberoamèrica, 1780-1840’

  II Congrés Internacional ‘Liberalisme i Antiliberalisme a Espanya i Iberoamèrica, 1780-1840’

  16/11/16

  Es celebra, del 16 al 18 de novembre, a la Facultat de Geografia i Història. La cita acadèmica servirà per a estudiar les polítiques huitcentistes, època de ruptura entre l’Antic Règim, carent de constitució i codis, i les polítiques lògiques instal·lades després de les revolucions liberals.

  [Llegir més]

   Congrés Internacional

   Congrés Internacional "Come Together"

   11/11/16

   Del 23 al 25 de novembre es celebrarà en la Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història el Congrés Internacional “Come together. Socialización, política e identidades en época contemporánea”. Organitzat pel Grup d’Excelència Prometeu GEHTID, dirigit per la professora Aurora Bosch, en ell participaran diversos especialistes de la Universitat de València i d'altres universitats espanyoles i europees que abordaran l'estudi dels processos de difusió de les identitats polítiques i socials a través de l'anàlisi d'espais escolars, d'oci, associacions infantils i juvenils, xarxes de sociabilitat en l'exili o trajectòries biogràfiques. El Congrés pretén oferir una mirada renovada a la comprensió de la naturalització de les identitats nacionals, obreres o de gènere, així com a la socialització i difusió de cultures polítiques com el falangisme el socialisme o l'anarquisme.

   des.
   4 - 4

   Agenda setmanal

   + esdeveniments

   Matrícula oberta de les assignatures de Relacions de Gènere

   4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podrán incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

    

   Beques RCC Harvard University

   Beques per a estudiants i PDI de la Universitat de València a Harvard University.

    

   VIII Edició del Programa YUZZ "Joves amb idees"

   Programa orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

    

   Enquesta de satisfacció amb les secretaries del centres

   L'estudiantat de sis centres pot opinar sobre el funcionament de les seues secretaries mitjançant enquestes en línia.

    

   Títols Propis de Postgrau de la UV. Matricula't

   L'oferta més amplia, prop de 300 cursos de totes les àrees formatives. Són els complements perfectes per a la formació de grau per la seua qualitat i especialització.

    

   V Convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament

   Dirigida als membres de la comunitat universitària. Les ajudes pretenen impulsar la realització d'aquest tipus de projectes.

    

   + Vídeos

   Imatge de la portada del video;Grau en Informació i Documentació
   Imatge de la portada del video;Siegfried_Meir
   Imatge de la portada del video;La Universitat recupera la Ruta de la Seda i els seus vincles amb València

   Grau en Informació i Documentació

   Vídeo promocional del Grau en Informació i Documentació

   Siegfried_Meir

   Siegfried_Meir en la facultad de geografía e historia

   La Universitat recupera la Ruta de la Seda i els seus vincles amb València

   'El Hilo de oro. Historia de la Ruta de la Seda y sus vínculos con Valencia' és el títol d'aquest congrés que se celebra en la Universitat de València

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies