Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Estudiants de la Facultat de Dret visiten el Parlament Europeu

  • 23 de novembre de 2015
Image de la noticia

Un grup d'estudiants van visitar la setmana passada el Parlament Europeu.

ESTUDIANTS DE LA FACULTAT DE DRET VISITEN EL PARLAMENT EUROPEU A BRUSSEL·LES.
Aquest dimarts 17 de novembre, vint-i-cinc estudiants de Ciències Polítiques i dels dobles graus Dret-Ciències Polítiques i Ciències Polítiques-Sociologia han visitat la seu del Parlament Europeu. Van ser rebuts per l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero, amb qui van tenir ocasió de reunir-se durant més de dues hores. A la vesprada, es va incorporar a la trobada l'eurodiputat Ramón Jáuregui.
Amb tots dos han tingut l'oportunitat de reflexionar sobre assumptes com el repte de la immigració a conseqüència de les guerres a Síria i l'Iraq, la situació de Grècia, la crisi econòmica i les polítiques d'austeritat, l'Acord Transatlàntic de Comerç i Inversions, el conflicte amb Catalunya, les pròximes eleccions generals a Espanya o el trist atemptat ocorregut divendres passat a París.
Acompanyats pel Vicedegà d'estudiants Herminio Serra i la Coordinadora del doble grau de Dret-Ciències Polítiques, Pilar Hernando, van acabar la jornada amb la visita a l'oficina de la Comunitat Valenciana a Brussel·les, dirigida per Regina Laguna i Micó.