Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 11/08/17

  Investigadors d’Economia proposen noves formules estadístiques per a calcular amb més precisió els índexs de mortalitat

  Josep Lledó, José Manuel Pavía i Francisco G. Morillas, investigadors del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, han plantejat un nou mètode per a calcular els índexs espanyols de mortalitat (probabilitats de defunció per a cada edat) amb més precisió que l’actual sistema de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). L’eina preveu les variables de la condició de migrant i la data de naixement i de defunció, i és important per la seua repercussió en la viabilitat dels sistemes públics de pensions, entre altres aplicacions.

  [Llegir més]

 • dispensador

  31/07/17

  Horari estiu Secretaria Facultat d'Economia

  La Secretaria romandrà tancada de l'1 al 27 d'agost de 2017, ambdós inclosos. En aplicació del calendari laboral de la Universitat de València, durant els mesos de juny, juliol i agost, la Secretaria romandrà tancada en horari de vesprades.

 • 31/07/17

  Consulta horaris curs 17-18 i horaris setmana zero 1er Curs

  Els estudiants de primer curs d'ADE, ADE Ontinyent, ECO, TUR, FIC, GIB i TADE començaran les classes el dia 4 de setembre amb l'assignatura "Incorporació a la Universitat". És una assignatura obligatòria.

  [Llegir més]

 • Horaris Graus 17_18

  30/07/17

  Horaris Graus curs 2017-2018 i preparació matrícula

  Ja es poden consultar els horaris de tots els cursos i graus. Des de l'1 de juliol pots preparar la teua matrícula per al pròxim curs 2017-2018. Les classes començaran el dia 11 de setembre.

  [Llegir més]

 • graduados

  30/07/17

  La Facultat d'Economia de la Universitat de València celebra la Cerimònia de Graduació

  Els dies 13 de setembre (Grau en ADE i Grau en Finances i Comptabilitat) i 14 de setembre de 2017 (Grau en Economia, Grau en International Business i Grau en Turisme), la Facultat d'Economia de la Universitat de València celebrarà la Cerimònia de Graduació dels seus Graus. El lloc de celebració serà el Palau de la Música de València a les 18:30h.

 • 29/07/17

  La Facultat d’Economia continua el seu creiximent com a centre de referència per a cursar estudis d'Economia i Empresa

  Totes titulacions de la Facultat d’Economia incrementen la seua nota de tall pel que fa a l'any 2016. La Facultat d’Economia de la Universitat de València, incrementa més de 4 punts percentuals (4’10%) la nota de tall per a accedir als estudis oferits pel centre, pel que fa a les dades de l'any 2016.

  [Llegir més]

 • 29/07/17

  Premi Fundació Cañada Blanch - Universitat de València 2017

  La Fundació concedeix el premi "Cañada Blanch" a titulats superiors de la Universitat de València per a anar a la London School of Economics. Termini de sol·licituds fins al 8 de setembre.

  [Llegir més]

 • 29/07/17

  La Càtedra d'Economia del Bé Comú convoca els Premis al Millor TFG i TFM

  Els Premis estan dirigits a estudiants que hagen obtingut el seu títol en la Universitat de València, mitjançant la realització d'un TFG i TFM en alguna temàtica relacionada amb l'Economia del Ben Comú. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 d'octubre de 2017.

  [Llegir més]

 • 28/07/17

  Matricula crides llista espera 27 de juliol

  Els estudiants admesos en el doble grau d'Ade-Dret en la crida del dia 27 de juliol, han de matricular-se en la data que s'indica a continuació. Si ja estàs matriculat en un altre grau, has d'anul·lar la matrícula en el centre on et vas matricular.

  [Llegir més]

 • 26/07/17

  La Universitat de València, entre les 150 millors del món en cinc matèries, segons el Global Ranking of Academic Subjects

  La Universitat de València és l’onzena institució d’ensenyament superior del món en Teledetecció i la vint-i-unena en Ciència i Tecnologia Alimentària, segons el Global Ranking of Academic Subjects, publicat per ShangaiRanking Consultancy, l’entitat que elabora el Rànquing de Shangai. A més, en tres matèries més (Física, Instrumentació Científica i Tecnològica, i Ciència Energètica i Enginyeria) està entre les 150 primeres del món. La classificació, sobre 4.000 universitats, situa la de València en el rang de les cinc millors d’Espanya en 15 de les 52 matèries analitzades.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies