Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 29/06/17

  Cerimònia de Graduació del Doble Grau ADE + Dret promoció 2012 – 2017

  Els estudiants del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret, es graduaran el pròxim dia 29 de juny a les 18:30h, en la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València.

  [Llegir més]

 • sesión prácticas

  28/06/17

  Presentació d'empreses per a Pràctiques Curriculars en la Facultat d’Economia

  Dilluns dia 3 de juliol, en el Saló d'Actes de la Biblioteca “Gregori Maians”, a les 9:30 (ADE, ECO, FIC, GIB) i a les 12:30 (TUR) tindrà lloc una sessió de presentació d'algunes de les empreses que ofereixen pràctiques externes curriculars als estudiants de la FdE.

  [Llegir més]

 • 28/06/17

  El Club de Mentors de la Facultat d’Economia creix

  Dimecres 28 de juny tindrà lloc la jornada final del curs del Club de Mentors en el qual a més es donarà la benvinguda als nous mentors que s'incorporen al Club. Serà a les 17:00h en el Saló de Graus de la Facultat.

  [Llegir més]

 • 28/06/17

  Miguel Mira, llicenciat en Economia, rep el tercer premi al millor expedient acadèmic que concedeix el Ministeri d'Educació, Cultura i Esports

  Es tracta dels premis nacionals de finalització de carrera d'educació universitària corresponents al curs 2012-13 i que estableixen tres categories: primer, segon i tercer premis.

  [Llegir més]

 • 24/06/17

  Obert el període de beques per a cursar assignatures oficials de la Florida State University

  Els estudiants de la Facultat podran cursar assignatures oficials de la Florida State University oferides en la seua seu local de València. Les classes comencen el 3 de juliol. El període d'inscripció finalitza el 30 de juny o quan es completen les beques.

  [Llegir més]

 • 23/06/17

  Convocatòria de pràctiques extracurriculars remunerades en el Registre Mercantil a l'estiu

  El Registre Mercantil de València ofereix 25 pràctiques extracurriculars per a estudiants de la Facultat d´Economia. La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny.

  [Llegir més]

 • 22/06/17

  La Facultat d’Economia de la Universitat de València es manté en el top de les més valorades per les empreses en les àrees d'Economia i Direcció d’Empreses

  L'estudi, realitzat per la Fundació Everis, mesura la valoració que fan les empreses sobre els coneixements i habilitats dels recentment titulats, així com dels centres on han cursat els seus estudis, ens situa en segona posició, únicament per darrere de la Universidad de Sevilla.

  [Llegir més]

 • 22/06/17

  Terminis de preinscripció a Graus per al curs 2017-2018

  La resolució de l'adjudicació de places als 5 Graus i 2 Dobles Graus de la Facultat d'Economia es resoldrà el dia 14 de juliol de 2017. Els terminis per a presentar la sol·licitud segons les circumstàncies de l'alumnat que s'especifiquen a continuació.

 • 21/06/17

  Preinscripció 2ª Fase als màsters oficials de la Facultat d´Economia Curs 2017-2018

  Del dia 16 de juny a l’1 de setembre romandrà oberta la 2ª fase per a la preinscripció de màsters en la Facultat d'Economia.

 • 20/06/17

  Dos rànquings situen la Universitat de València primera en Ciències i Enginyeria i com la tercera més innovadora d’Espanya

  La III edició del Rànquing Universitat-Empresa 2017, de la Fundació Everis, i que analitza l’opinió de les empreses sobre les competències dels titulats contractats els cinc últims anys, ha situat la Universitat de València en la primera posició en l’àrea de ciències i enginyeries i segona en ADE, economia i dret. A més, la institució acadèmica ha millorat en el rànquing Reuters News, i passa a ser la tercera universitat més innovadora d’Espanya en 2017. En aquesta classificació on es destaquen les 100 universitats europees que més han contribuït a la ciència i la tecnologia, la de València ha avançat de la posició 95 a la 82 entre 2016 i 2017.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies