II Jornada de Enginyeria Quimica Innovació

II Jornada de Enginyeria Quimica Innovació

05/12/16

Dimecres 14 de desembre de 2016 de 10:00 a 14:00 en la Sala 0.2.4.

[Llegir més]

  Graduats de l’ETSE-UV obtenen el Primer i Segon Premis del Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació als millors Treballs de finalització de Grau a nivell Nacional

  Graduats de l’ETSE-UV obtenen el Primer i Segon Premis del Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació als millors Treballs de finalització de Grau a nivell Nacional

  02/12/16

  Antonio Cervelló Duato i David Brotons Alcázar, Graduats en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), han obtingut el primer i segon premi nacional de “Liberalización de las Telecomunicaciones”. El premi ho concedeix el Colegio Oficial de Graduados e Ingenieros Técnicos de Telecomunicación als millors Treballs de finalització de Grau en les quatre especialitats que s'imparteixen en les Titulacions de Grau de Telecomunicació a Espanya.

  [Llegir més]

   Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2015-16

   Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2015-16

   01/12/16

   El dia 1 de desembre (dijous) a les 18:00 hores, en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer José Carsí, 50), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) celebrarà, com cada any des de la seua creació, l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats, i aquest any ha correspost als qui han obtingut el títol d’Enginyeria, Grau o Màsters al llarg del Curs Acadèmic 2015-2016.

   [Llegir més]

    Xerrada

    Xerrada: Realitat professional d'un Enginyer Industrial. Present i futur

    01/12/16

    Aquest divendres 2 desembre de 2016 a les 9:00 hores en l'aula 4.1 de la ETSE-UV tindrem la xerrada "Realitat professional d'un Enginyer Industrial. Present i futur” impartida per D. Salvador Cucó dins de la programació de l'assignatura “Enginyeria, Societat i Universitat” de Grau en Enginyeria Electrònica Industrial.

    [Llegir més]

     La Universitat participa en un projecte de drons socials construïts per joves estudiants de 65 instituts

     30/11/16

     La Universitat de València, el CEFIRE de Torrent, InnDEA València/Las Naves, la start-up de la Universitat Miguel Hernández El Caleidoscopio i gairebé mig centenar d’ajuntaments de la província de València han donat el tret d’eixida a la ‘La Fira Aèria’, un projecte d’innovació educativa amb l’objectiu que joves entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb finalitat social o mediambiental d’impacte positiu per al seu entorn.

     [Llegir més]

      Dia de la Professió del Teleco en la ETSE-UV

      Dia de la Professió del Teleco en la ETSE-UV

      29/11/16

      Dilluns que ve 5 de Desembre tenim el Dia de la Professió del Teleco, en el Saló de Graus “Joan Pelechano” de la ETSE-UV, i explicarà presència del degà del COGITTCV, Javier Marqués Pons.

      [Llegir més]

       Conferències en el MITUV

       Conferències en el Màster en Enginyeria de Telecomunicació

       29/11/16

       Els dies 2, 5, 12 i 19 de desembre se celebraran les següents conferències dins del màster en Enginyeria de Telecomunicació: 02/12/2016: Projectes de Deducció Fiscal per R+D+i i Patent Box 05/12/2016: Streamlining Operations with Toyota Production System and Lligen-Six Sigma 12/12/2016: Gestió de Projectes Internacionals 19/12/2016: Casos pràctics d'implantació d'Infraestructures Telemàtiques en l'Ajuntament de Sagunt. Presentació del projecte SagunTICs, com a exemple dinamitzador de la innovació i el talent emprenedor.

       [Llegir més]

         Yuzz emprenedors | Joves amb idees

        Yuzz emprenedors | Joves amb idees

        29/11/16

        VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

        [Llegir més]

         des.
         9 - 11

         Agenda setmanal

         + esdeveniments

         Matrícula oberta de les assignatures de Relacions de Gènere

         4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podrán incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

          

         Beques RCC Harvard University

         Beques per a estudiants i PDI de la Universitat de València a Harvard University.

          

         VIII Edició del Programa YUZZ "Joves amb idees"

         Programa orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

          

         Títols Propis de Postgrau de la UV. Matricula't

         L'oferta més amplia, prop de 300 cursos de totes les àrees formatives. Són els complements perfectes per a la formació de grau per la seua qualitat i especialització.

          

         V Convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament

         Dirigida als membres de la comunitat universitària. Les ajudes pretenen impulsar la realització d'aquest tipus de projectes.

          

         Inscripció al Curs de formació de rerpresentants d'estudiants 2016/2017

         Taller presencial de 8 hores.Aula de formació del SeDI - Campus de Blasco Ibáñez

          

         + Vídeos

         Imatge de la portada del video;Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
         Imatge de la portada del video;Video aéreo de la ETSE-UV
         Imatge de la portada del video;Vídeo presentació GTA Spano 2016

         Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

         Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

         Video aéreo de la ETSE-UV

         Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

          
          
         Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies