Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

.
.
.
.
.
.
.

III Setmana la Cooperació Universitaria al Desenvolupament en la Universitat València

  • 25 de novembre de 2016
III Setmana la Cooperació Universitaria al Desenvolupament en la Universitat València

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació i la Fundació General, convoca a tota la comunitat universitària a debatre i reflexionar sobre el desenvolupament humà sostenible i la cooperació amb la seua participació en la III Setmana de la Cooperació, que se celebrarà del 29 de novembre a l’1 de desembre als tres campus: Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna. Per a això, s’ha organitzat un nodrit programa d’activitats que giraran entorn de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió de la comunitat universitària en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’ONU l’any passat.

Les jornades seran inaugurades dimarts 29, a les 10 hores, al Saló d’Actes del Rectorat (1a planta) i, a continuació, tindrà lloc la conferència d’obertura a càrrec d’Antonio Blasco, fundador d’Alianza Nacional contra el Hambre y la Malnutrición d’Espanya, amb el títol ‘El paper de la reducció de pèrdues i desperdicis alimentaris en els ODS’.

Hi haurà dos seminaris sobre Cooperació Universitària al Desenvolupament (CUD), una carrera solidària, l’obra de teatre social ‘Refugi-arte’, i tres exposicions sobre desnutrició infantil, esport i formació. També es presentaran dos projectes universitaris de cooperació: ‘Proyecto Talis’, de contes del món, realitzat per alumnes de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València; i ‘Formació per a l’emprenedoria de dones de l’àmbit rural. Gaoua, Burkina Faso’.

L’entrada a totes les activitats és lliure i no requereix inscripció prèvia, excepte la participació en la carrera solidària a la qual cal apuntar-se de manera gratuïta a través d’aquest enllaç: http://fundaciouv.es/cursos-cooperacion

Programa detallat:
http://links.uv.es/o0envOd

Llista d'enllaços: