Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Cicle de conferències "Trobades mindfulness"

  • 24 de març de 2017

Dins el cicle de conferències "Trobades mindfulness" a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, tenim el plaer de comptar amb el mestre Lama Rinchen Gyaltsen per fer una conferència sobre Psicologia Budista. La conferència se farà el divendres dia 31 de Març a les 17:30 al Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia de la UV.

Lama Rinchen Gyaltsen és mestre de meditació de l'escola de budisme tibetà Sakya. Conegut per ser el director del Centre Internacional d'Estudis Budistes a Pedreguer (Alacant) i de l'Institut Paramita.

El budisme des dels seus orígens inclou una psicologia o model de funcionament de la ment. El Buda assenyala que en l'origen del sofriment hi ha causes cognitives i emocionals com el desig i l'aversió, una idea equivocada del que és el self, o la ignorància de la manera en què les coses realment ocorren. Lama Rinchen ens mostrarà en aquesta conferència una introducció a la psicologia budista i les implicacions que té per a comprendre la vida i l'alliberament del sofriment.

Esteu tots convidats.