Hi ha 3 maneres de connectar-se per a poder accedir als recursos electrònics (revistes, llibres, bases de dades) que formen la col·lecció de la Universitat de València:


1. Des de qualsevol ordinador propi de la Universitat de València (biblioteca, sales d'estudi, despatxos, sales de formació, etc.)


2. Des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, tableta, telèfon…) connectant a la xarxa wifi de la Universitat (xarxa sense fil Eduroam)

Per a açò cal tenir correu de la Universitat de València o d'aquelles institucions o universitats que participen d'aquesta xarxa:

  • Si eres membre de la Universitat de València n'hi ha prou amb l'usuari i contrasenya del correu de la institució
  • Si eres d'una altra institució membre de la xarxa (RedIRIS, Eduroam etc.) cal posar en el camp usuari el correu complet de la teua entitat (usuario@universidad.es) i com a contrasenya la vinculada a aquest correu

Instal·lador d'eduroam

3. Des de fora de la Universitat: per mitjà de connexió per xarxa privada virtual o VPN: per a açò cal configurar el teu ordinador personal per a la VPN (Xarxa Privada Virtual).
Permet a l'usuari accedir a la xarxa corporativa, assignant a l'ordinador remot les adreces i privilegis d'aquesta, encara que la connexió l'haja realitzat mitjançant un accés públic a Internet. D'aquesta manera accediràs remotament als recursos electrònics com estigueres connectat a la xarxa de la Universitat

Guia d'ajuda per l'instal·lació de la VPN

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies