Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Clau GECE 05/2020. "Les empreses familiars valencianes més competitives destaquen per la seva elevada contribució relativa a l'ocupació, però es mantenen com les que més opten per sistemes de govern personalistes"

  • 27 de gener de 2020

'L' Observatori sobre Govern, Estratègia i Competitivitat de les Empreses (GECE) presenta el seu Clau "Les empreses familiars valencianes més competitives destaquen per la seva elevada contribució relativa a l'ocupació, però es mantenen com les que més opten per sistemes de govern personalistes" En col·laboració amb la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València, promogut per Bankia i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

La cinquena clau GECE, persegueix una anàlisi comparativa entre les diferents comunitats autònomes, de la contribució relativa que tenen les empreses familiars més competitives, i analitza la freqüència amb què les empreses amb diferents nivells de competitivitat es doten d'estructures de govern orientades a la transparència i la dotació de comptes.

Consulte la clau GECE 05/2020 ací.

Consulte les anteriors claus o informes GECE ací.

Accedeix a la web de l'Observatori GECE ací

Imatges:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies