Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

ENQUESTA: L'EMPRESA FAMILIAR ENFRONT DELS REPTES POST-PANDÈMIA

  • 4 d’octubre de 2021
Image de la noticia

STEP-KPMG survey. En el món post pandèmia, les empreses familiars continuen enfocades amb la creació de valor a llarg termini. Per a aconseguir-ho, estan revitalitzant els seus negocis i families, i enfortint encara més el seu compromís amb la societat. Estem realitzant aquesta enquesta que pren només 15 minuts a respondre per a comprendre de millor forma els factors d'èxit que contribueixen a la regeneració contínua de l'empresa familiar.

L'enquesta s'està duent a terme entre empreses familiars de tot el món, liderada per el The Successful Transgenerational Entrepreneurship Practices (STEP) Project (que reuneix acadèmics de tot el món que estudien les pràctiques empresarials reeixides) i KPMG Private Enterprise.

La participació en aquesta enquesta és totalment voluntària i anònima. Totes les respostes seran confidencials i els resultats es presentaran en forma agregada. Tots els arxius electrònics estaran protegits amb contrasenya. No existeixen riscos potencials greus per a vostè. No hi ha obligació de continuar amb l'enquesta si troba alguna pregunta incòmoda.

ENLLAÇ AL QÜESTIONARI