Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

MEMÒRIA CEFUV 2020

  • 29 de novembre de 2021
memòries de la càtedra

La Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València no ha sigut aliena a l'impacte produït per la pandèmia del COVID-19. Igual que moltes empreses i institucions vam haver d'adaptar-nos a unes circumstàncies que van impedir la presencialidad durant alguns mesos, un element diferencial de la nostra activitat divulgativa i formativa habitual, i en la que la interacció entre el món acadèmic, empresarial i professional aporta un gran valor afegit.

Però gràcies a la implicació i a la ràpida i eficaç capacitat d'adaptació que van tindre tots els nostres col·laboradors, especialment els estudiants en pràctiques que ens ajuden en estos processos (Blanca, Manuel i Rania) , els docents i alumnes del curs que s'estava impartint, els investigadors que ens ajuden en la generació de coneixement i els nostres promotors i patrocinadors (AVE, EDEM, IVEFA, IEF, BROSETA y BANKIA) , la Càtedra no sols no ha parat, sinó que podríem dir que ha consolidat les seues accions i presència en l'ecosistema de les empreses familiars.

Així, desenvoluparem el curs d'Empresa Familiar, amb més de 50 inscrits (xifra rècord en la història de la Càtedra) , els desdejunis empresarials, les publicacions, o la nostra participació en el projecte STEP, com podrà veure's en les pàgines d'esta Memòria on es dóna complida compte i informació de tot el que succeïx

Afrontem 2021 com un any en què seguirem la intensa activitat docent, divulgativa i d'investigació de la Càtedra. Serà l'any del 15é aniversari de la Càtedra i, aspirem que siga un any en què la mateixa inicie una nova etapa, repleta de projectes i iniciatives. Com no pot ser d'una altra manera, continuarem treballant en les línies d'actuació habituals, que estan tenint una gran acollida, i a més, llançarem nous projectes, sempre orientats a contribuir a la millora de la competitivitat i la perdurabilitat de les empreses familiars a través de la generació i transferència de coneixement. L'últim any ha sigut un any d'aprenentatge, i de reafirmar el compromís de les empreses familiars amb la societat i des de la CEFUV continuarem posant totes les nostres capacitats d'investigació, amb l'objecte de generar més i millor coneixement i alimentar les nostres línies de divulgació i docència.

Esperem continuar comptant amb la confiança i el suport de totes les empreses familiars i famílies empresàries amb què hem tingut la sort de coincidir en estos 15 anys de treball.

Per a descarregar la MEMÒRIA De l'ANY 2020 on es resumixen totes les nostres activitats de docència, divulgació i investigació realitzades este passat any, clicar açi.

 

Alejandro Escribá

Director de CEFUV, Catedràtic de l'UV e Investigador del IVIE.