Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Participació de la Càtedra en la trobada "La custòdia del territori en les universitats espanyoles, una eina d'innovació".

  • 30 de maig de 2023
Imatge del director de la càtedra a la trobada de custòdia en les universitats

Ahir vam poder participar en la trobada "La custòdia del territori en les universitats espanyoles, una eina d'innovació". Un magnífic espai de treball centrat en l'anàlisi-debat del present i futur de la custòdia. El context perfecte per a intercanviar coneixement i experiències amb companys d'altres universitats; i l'escenari idoni per a tractar de dissenyar de manera col·laborativa i dinàmica el Pla estratègic que guie la custòdia del territori i universitats.
En definitiva, una jornada de treball enriquidora en la qual s'han creat sinergies molt positives amb les quals esperem contribuir al desenvolupament i creixement de la custòdia del territori.

Molt agraïts amb la Fundació Biodiversitat per comptar amb la nostra càtedra i per donar visibilitat al nostre projecte de custòdia del Territori "Recuperació del patrimoni paisatgístic-patrimonial Terres del Convent de Sant Guillem" situat en el municipi de Castielfabib. ​