UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

I Trofeu de Debat 'La Nau Gran'

  • 21 de març de 2024
Debat

RESOLUCIÓ de 19 d’abril de 2024, del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, per la qual es concedeixen els premis a l’equip guanyador, a l’equip finalista i al millor/a orador/a del I Trofeu de Debat ‘La Nau Gran’.

En 2024, La Nau Gran està celebrant el seu 25é aniversari amb la realització d'un variat programa d'activitats culturals. Entre aquestes activitats, un trofeu de debat universitari per al seu alumnat, tant dels campus de la ciutat de València com de Gandia.

Veure convocatòria

Aquesta activitat culmina una estratègia prèvia de formació de l’alumnat en les tècniques d'oratòria i debat. En el primer quadrimestre es va realitzar un taller d'oratòria i comunicació al campus de Tarongers i, entre febrer i març, es va formar a un grup d'estudiants de Gandia.

El I Trofeu de Debat Universitari 'La Nau Gran' es regirà per les normes del següent REGLAMENT.

El tema triat per l'organització i sobre el qual debatran els equips és:

«Ha de limitar-se el preu màxim del lloguer d'habitatges?»

Els equips participants hauran de preparar la postura A FAVOR i EN CONTRA, atès que defensaran en cada debat la que a sorts els corresponga.

Calendari del trofeu: Divendres 19 d'abril de 11 a 13 h. 

Lloc: Centre Cultural La Nau

La inscripció en el Trofeu de Debat estarà oberta entre el 21 de març i el 15 d'abril. 

La participació es realitzarà en equips d'entre 2 i 5 persones. A través del formulari s'inscriurà cada equip, indicant el nom de l'equip i les dades personals dels seus integrants.

Termini de la inscripció del 21 de març al 15 d'abril

INSCRIPCIÓ

Cada participant podrà triar fer la seua intervenció en valencià o castellà.

El jurat triarà un equip guanyador, un finalista i el millor orador o oradora del trofeu.

La participació en el trofeu serà reconeguda amb 2 crèdits de lliure elecció per a aquelles persones que cursen Itineraris de La Nau Gran.