UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

  • Empresa

Agència de Col·locació

Dona't d'alta i podràs publicar ofertes de treball i participar en fòrums d'ocupació entre altres serveis. A més en donar-te d'alta en UVocupació podràs accedir a aquests serveis:

Agència de Col·locació

En l'Agència de Col·locació es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte ofereix i demanda d'ocupació. D'una banda, els demandants d'ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic i per un altre, les empreses que ofereixen ocupació poden gestionar les seues ofertes de treball

Directori d'empreses El Directori d'empreses ofereix la possibilitat de consultar les dades de contacte dels responsables de selecció de les empreses col·laboradores de l'Àrea d'ocupació. Aquest directori funciona com una via més de reclutament per a les empreses i és una manera de facilitar la *autocandidatura als usuaris.
El Fòrum d'ocupació El Foro de empleo consiste en una serie de jornadas que se organizan en la Universitat de València con el fin de poner en contacto directo empresas y demandantes de empleo. Además de las visitas a stands, en el Foro se llevan a cabo conferencias, charlas y talleres formativos dirigidos a la comunidad universitaria que sirven de punto de referencia en la búsqueda activa de empleo.
Assessorament sobre contractació Rep informació sobre les modalitats de contractació que tens a la teua disposició a l'hora de realitzar un contracte, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy