UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Agència de Col·locació

Si es registra com a empresa ací, podrà publicar ofertes de treball i participar en fòrums d'ocupació entre altres serveis. A més, en donar-se d'alta a UVocupació podrà accedir a aquests serveis:

Agència de Col·locació

En l'Agència de Col·locació es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte ofereix i demanda d'ocupació. D'una banda, els demandants d'ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic i per un altre, les empreses que ofereixen ocupació poden gestionar les seues ofertes de treball.

Directori d'empreses El Directori d'empreses ofereix la possibilitat de consultar les dades de contacte dels responsables de selecció de les empreses col·laboradores de l'Àrea d'ocupació. Aquest directori funciona com una via més de reclutament per a les empreses i és una manera de facilitar la *autocandidatura als usuaris.
El Fòrum d'ocupació El Fòrum d' ocupació consisteix en una sèrie de jornades que s'organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d' ocupació. A més de les visites a stands, al Fòrum hi ha conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària què serveixen de punt de referència en la cerca activa d'oportunitats laborals.
Assessorament sobre contractació Reba informació sobre les modalitats de contractació que té a la seua disposició a l'hora de realitzar un contracte, no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres.