UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

El portal d’UVocupació manté el seu nombre habitual d'ofertes de treball

  • UVjob
  • April 21st, 2020
El portal d’UVocupació manté el seu nombre habitual d'ofertes de treball
El portal d’UVocupació manté el seu nombre habitual d'ofertes de treball

Tot i que el passat mes de març el mercat laboral va experimentar la major caiguda de la sèrie històrica (més de 800.000 persones van deixar de cotitzar a la Seguretat Social), les ofertes d'ocupació dirigides a persones titulades universitàries es mantenen.

De fet, a l'Agència de Col·locació d’UVocupació de la Universitat de Valencia s'han ofert des del principi de la crisi sanitaria de la COVID-19 més de 70 llocs de treball, una xifra que podria correspondre en un context d'activitat habitual.

Aquests llocs van lligats a ofertes de treball disponibles en sectors com l'educatiu, la consultoria tecnològica i informàtica, el sector industrial i, per suposat, el sanitari.

L'àmbit geogràfic d'aquestes ofertes correspon tant a l'àmbit nacional com a l'estranger. Així doncs, països com el Regne Unit o Alemanya segueixen demandant personal qualificat per treballar sobretot en l'àmbit educatiu i en el sanitari, una tendència que també es manté.

Les característiques més destacades de les ofertes d'ocupació que estem gestionant durant aquest període són que en més de la meitat (55%) l'experiència és requisit indispensable per participar en el procés de selecció i que l'idioma anglès es requereix en el 40% dels casos.

Links: