UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

La Fundació General UV fa un minut de silenci per les víctimes de l’incendi de Campanar

  • UV General Foundation
  • February 26th, 2024
Personal de Fundació i UV a la porta de l'entitat guardant un minut de silenci

Amb motiu de l’incendi ocorregut el passat dijous, 22 de febrer, al barri de Campanar, el personal de la Fundació General UV i personal de la Universitat de València s’ha concentrat a les portes dels Serveis Centrals de la FGUV en memòria de les víctimes i les seues famílies afectades pel tràgic succés.

Amb aquest minut de silenci la Fundació General UV s’uneix al dol davant la tràgica pèrdua de vides humanes, en un incident que ha commocionat a tota la societat valenciana i a la nostra comunitat universitària. 

Com a part de la declaració de tres dies de dol oficial per part de Generalitat Valenciana i Ajuntament de València, la Fundació General UV ha suspès les activitats de caràcter cultural i lúdic que tenia previstes fins a les 12 hores del dia de hui.

Des de la Fundació General de la Universitat de València traslladem el nostre més sincer condol a les famílies i éssers estimats de les persones que han perdut la vida, així com expressem el nostre suport a totes i tots els afectats per aquest lamentable esdeveniment.