University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

La III Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València, organitzada pel Vicerectorat d'Innovació i Transferència a través de UVemprén, se celebrarà del 27 de novembre a l'1 de desembre de 2023

  • November 25th, 2023
Image de la noticia

En esta tercera edició, que se celebrarà del 27 de novembre a l'1 de desembre de 2023, es presentarà a la comunitat universitària l'estratègia institucional dissenyada per a fomentar l'emprenedoria universitària.

La Jornada se celebrarà de manera presencial en la Facultat de Medicina i inclou tallers, taules redones i cursos de formació, amb la finalitat de permetre a l'estudiantat participar en interessants activitats formatives relacionades amb l'emprenedoria. Entre altres accions cal destacar:

  • La presentació dels programes previstos per al curs 23/24 per a fomentar l'especialització en matèria d'emprenedoria.
  • El desenvolupament del hackathó UVemprén SALUT, un concurs de generació d'idees en salut i qualitat de vida dirigida a l'estudiantat.

La tercera Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València s'inaugurarà el pròxim 27 de novembre a les 16.30 a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, a càrrec de María Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València o persona en qui delegue, Amparo Ruiz Saurí, Degana de la Facultat de Medicina i Odontologia, i un representant de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme. El programa d'activitats començarà eixe mateix dia amb l'Encontre d'Excel·lència d'Emprenedoria "Emprende tu futuro" impartit per Juan Planes.

Com a activitat paral·lela durant la setmana, tindrà lloc la Visita a l'Espai Informatiu UVemprén StartUP i a l'exposició itinerant 30é aniversari càtedres universitàries en salut.

El dimarts 28 de novembre de 2023 començarà el hackathó UVemprén SALUT, que té com a objectiu generar idees de negoci en tots els àmbits de la salut, orientats a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones. Es realitzarà la presentació del programa i donarà principi l'activitat formativa que es desenvoluparà durant les vesprades del dimarts 28 i dimecres 29 de novembre. El dijous 30 de novembre es realitzarà la presentació dels projectes i el divendres 1 de desembre es realitzarà el lliurament de premis.

Durant el divendres 1 de desembre, a més, es realitzarà una reunió de la Xarxa de preincubadores de la Universitat de València i una visita i presentació de la preincubadora de la Facultat de Medicina i Odontologia. La setmana finalitzarà amb l'acte de clausura i un vi d'honor per a tots els participants en l'esdeveniment.

Pots trobar més informació sobre el programa ací.