University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

  • UV students

L'Acte de Graduació té la finalitat de reconèixer la dedicació i l'esforç dels graduats i de les graduades durant els anys d'estudi de la titulació de Grau en Química.

La Facultat de Química vol donar-li la rellevància que aquesta celebració mereix tant per als graduats i graduades com per als seus familiars, el professorat i el personal d'administració i serveis de la nostra facultat. Per això, l'Acte està presidit per la representació del Rectorat de la Universitat de València i la Degana de la Facultat.

En aquesta celebració se'ls atorga una beca i un diploma recordatori i també s'aprofita l'Acte per reconèixer els millors expedients de cada curs i els Premis Extraordinaris de Grau i de Doctorat, així com la dedicació de 25 i 35 anys del personal de la nostra Facultat i també dels jubilats i jubilades.

Aquest Acte formarà part sempre del record dels nostres egressats i egressades.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy