Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Els projectes seran duts a terme per estudiants d´Educació Secundària dirigits per un equip de supervisió format per un professor universitari, un professor de secundària i un estudiant de grau, coordinador de l´equip i promotor del projecte emmarcat en el seu Treball Fi de Grau (TFG). Aquests projectes tenen com a finalitat desenvolupar una maqueta, model, taller, experiència manipulativa, eixida guiada, etc... per fer conèixer un fenomen o concepte de ciències naturals (biologia o geologia) a alumnes de Primària. L´equip serà assessorat per un mestre de Primària, ja que aquest coneix de primera mà el nivell dels alumnes que són els últims destinataris. 

L’idioma emprat pot ser el valencià, el castellà o l’anglès.

Destinataris: Equips formats per professorat i estudiantat d´ESO i Batxillerat de ciències naturals junt al professorat i alumnat de primària destinatari del projecte. Als seleccionats se´ls assignarà,  per ordre d´inscripció, un estudiant i un professor universitari.

Inscripció: de l´1 al 15 d´octubre de 2019.

Dates de realització: Els projectes es desenvoluparan al llarg del curs escolar i constaran de diferents etapes que es detallen a continuació (la duració i temporalització de les etapes és aproximada, dependrà de cada projecte concret): 

  • Etapa 1: Planificació de la idea i la temàtica (Setembre-Desembre)
  • Etapa 2: Desenvolupament del projecte (Gener-Març)
  • Etapa 3: Aplicació del projecte a primària (Abril-Maig)
  • Etapa 4: Fira i concurs (Maig)

Tot el material dels projectes que varen participar en el curs 2018-19 està disponible en la web www.projectes.dociencia.cat.

Organització: Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València. 

Coordinació: Ma. José Lorente Carchano, Inmaculada García i Equip DoCiència.

Contacte: projectes_natura@dociencia.cat

Més informació: www.dociencia.cat

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies