Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.
Ingenia UV 2023
Oberta la convocatòria d'emprenedoria femenina Ingenia UV

La Universitat de València, Santander Universidades i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el marc del Campus de l'emprenedoria innovadora i sostenible LLAMP 5UCV, destinen 6.000 € en premis per al hackaton d'emprenedoria femenina Ingenia UV.

L'objectiu del programa és reunir i capacitar talent en emprenedoria femenina, fomentar el lideratge femení i brindar a les participants en aquest concurs l'oportunitat de formar-se per a desenvolupar idees de negoci innovadores.

Està dirigit a dones estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculades en el curs 2022-23 i 2023-24.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i podran aconseguir fins a cinc invitacions perquè les millors idees de negoci accedisquen als serveis del programa UVemprén StartUP, 1.000 € per a cadascun dels tres millors projectes innovadors, en la categoria Dona [Emprén] i un premi especial de 3.000 € al millor projecte emprenedor del concurs.

El programa, que se celebrarà del 13 al 15 de setembre de 2023, s'estructura en dues fases. La primera constarà d'una sèrie de tallers formatius en emprenedoria orientats al desenvolupament de les idees de negoci de les participants. La segona fase se centrarà en la presentació dels projectes emprenedors en sessió pública per a la seua avaluació per part de la Comissió d'Avaluació.

 

Data De 28 d’abril de 2023 a 3 de setembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

UV

 
Organitza

UVemprén.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació