Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Summer School for young researchers (5th edition)

 

FROM VALENCIA TO THE WORLD. OPENING MINDS THROUGH COMPARATIVE EXPERIENCES.

La Facultat de Dret de la Universitat de València acollirà la V edició de Summer School for Young Researchers del 26 al 28 de juny del 2024. Aquest esdeveniment acadèmic pretén oferir un fòrum de trobada i posada en comú de les investigacions de joves investigadors nacionals i estrangers, incloent un programa acadèmic, així com un programa social a diferents barris de València.

El programa acadèmic es basarà en la metodologia comparada, propiciant que tots els participants explorin realitats estrangeres sobre qualsevol tema del seu camp d’especialització (Dret, Ciència Política o Criminologia). L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és fomentar espais de reflexió i aprenentatge transfronterers, afavorint així l'obertura de les ments al món.

La Facultat de Dret tornarà a concedir en aquesta edició 5 ajuts d'allotjament i viatge (3 nits a una residència universitària al Campus i un reemborsament de fins a 200 euros). La inscripció per assistir-hi estarà oberta fins al 31 de maig del 2024 (es requereix almenys un 80% d'assistència per obtenir un certificat) i és possible presentar comunicacions fins al 19 d'abril del 2024.

Modalitats dinscripció:

Per a més informació, contactar amb: summer.school.lawUV@uv.es.