Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Acte de presentació de l’Informe ODSP (Observatori de Drets Humans, Salut i Presó) al departament de Filosofia del Dret

  • 28 de juny de 2021
Image de la noticia

Acte de presentació de l’Informe ODSP (Observatori de Drets Humans, Salut i Presó) al departament de Filosofia del Dret

El proper dijous 1 de juliol tindrà lloc la presentació de l’Informe Observatori de Drets Humans Salut Mental i Presó amb la col·laboració de Javier Vilalta, Aurora Fernández i Carla Mateo.

L’acte comptarà amb la benvinguda del professor D. Javier Palao Gil, degà de la Facultat de Dret, la professora  Encarnación Fernández Ruiz-Gálvez, directora del Màster en Drets Humans, Pau i Desenvolupament Sostenible, l’alumnat del qual ha participat en l’elaboració de l’informe ODSP.

També comptarem amb la ponència marc: “Derechos de las personas privadas de libertad” de l’Excm. Sr. Javier de Lucas, catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política i Senador

A més , han participat les advocades Sandra Casas, Pilar Serrano, María Fuster, Concha Calvet, així com L’ICAV,L’ Institut de Drets Humans de València, amb la coordinació de l’Associació Àmbit.

En l’informe es presenta la realitat actual en matèria de Salut Mental de les persones judicialitzades de la Comunitat Valenciana.

La celebració de l’acte tindrà lloc a les 10 hores en el saló d’actes del departament de Filosofia del Dret al quart pis de la Facultat de Dret.