University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Enrique Verdeguer. Director ESADE Madrid en ESADE Business & Law School / Conseller d'Economia, Indústria i Comerç (2011-2012)

11 september 2019

Sembla que va ser ahir quan a l'octubre de 1982 em vaig matricular en el que llavors déiem "Econòmiques". Fins a pocs dies abans vaig estar dubtant entre fer Ciències Exactes (Matemàtiques), Magisteri (sempre ha sigut la meua gran vocació, alguna cosa frustrada) o Econòmiques i al final em vaig decantar per l'última, fonamentalment perquè veia el programa del que es donava en la Llicenciatura i m'encantava i també perquè amb grans dosis d'ingenuïtat pensava que anàvem a poder acabar dissenyant la política econòmica... He de reconéixer que vaig gaudir moltíssim "la carrera", especialment els tres primers anys. Anava a classe, preguntava, utilitzava les hores de consulta, em xopava de tota mena de lectures complementàries, tenia companys magnífics amb els quals compartim molt bons moments i molts riures. Vaig tindre algun professor que em va marcar, bàsicament un: Jordi Palafox, tot un heterodox a qui considerava el meu mestre. També vaig tindre la fortuna de quedar-me 3 anys com a professor ajudant. Record la meua primera classe, amb 22 anys i el meu cap rapat perquè estava fent la mili. Va ser una experiència extraordinària. Espere no haver sigut una mala influència per a cap dels meus alumnes. De fet, sempre pense que algun dia tornaré. Enhorabona de cor pels 50 anys transcorreguts i us desitge a tots: Professors, alumnes i personal directiu i d'administració, la millor de les sorts per a un futur tan complex com retador i interessant. Una forta abraçada.

Convert to PDF (new window)
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy