University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Rosaura Folch.Directora Economia La Fe

7 december 2018

Estudiar en la Facultat d'Economia ha sigut una de les millors decisions de la meua vida. Record amb molt afecte els anys d'estudi en la mateixa, l'esforç que es realitza és gratificant, escoltar a professors que han marcat la meua vida per les seues classes, principalment en el departament de comptabilitat de la facultat, que van ser els que van iniciar el meu interès en aquest tipus d'assignatures, i que han marcat la meua trajectòria professional.
Als estudiants actuals els diria que aprofiten totes les classes, perquè cadascuna d'elles és una oportunitat de futur, i sobretot, les diverses ofertes que es tenen actualment, com a beques erasmus, ofertes culturals, conferències i tot allò que els ajude a tenir un aprenentatge paral·lel a la universitat i que segur els va a enriquir en la seua futura vida professional.
Per acabar, el meu més sincera enhorabona a la Facultat d'Economia per aquests 50 anys dedicats a ensenyar a tots els que hem passat per la mateixa.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy