University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Vicente Cuñat. Professor titular London School of Economics

29 november 2018

Tinc molt grats records de la Facultat d´Economia. Record que en els primers anys érem moltíssims en classe, durant tot primer em vaig asseure en una cadira en la qual no em cabien les cames. Això no era un impediment per a aprendre i l'ambient era boníssim. Estic molt agraït a alguns professors que van fer un esforç especial per cuidar d'aquells que teníem inquietuds acadèmiques. En particular, Javier Quesada, Matilde Mas i Francisco Pérez, entre altres em van permetre accedir al món de la investigació.

En un moment en el qual el capital humà és cada vegada més important i en el qual l'educació està en constant transformació és un plaer veure com la Facultat d´Economia continua sent un lloc dinàmic després de 50 anys d'existència.

Convert to PDF (new window)
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy