Cerimònia de Graduació del Doble Grau ADE + Dret promoció 2012 – 2017

Els estudiants del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret, es graduaran el pròxim dia 29 de juny a les 18:30h, en la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València.

La Facultat d´Economia i la Facultat de Dret celebren l'Acte de Graduació de la doble titulació en Administració i Direcció d'Empreses i Dret de la promoció 2012 - 2017.

En la cerimònia, la taula presidencial estarà composta pel Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el Director General de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca; la Presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Pilar de la Oliva; el Degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; i la Degana de la Facultat de Dret, Maria Elena Olmos; la Vicedegana d'Estudis de Grau de la Facultat d'Economia, Dolores Forés; y el Vicedegà d'Estudis de Grau de la Fcaultat de Dret, Guillermo Rodríguez.

A més, en l'Acte estan convidats com a padrins de la de la Cerimònia: Marisa Quintanilla, padrina de la promoció de la Facultat d’Economia; i Pilar Montes, padrina de la promoció de la Facultat de Dret. També els estudiants tindran la seua representació, mitjançant la intervenció dels representants dels alumnes.

Last update: June 22nd, 2017.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy