University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

La Càtedra d'empresa Familiar (CEF) organitza la 10ª edició del Curs d'Empresa Familiar i Desenvolupament Professional

  • January 13rd, 2018

El curs se celebrarà del 9 de febrer al 4 de maig de 2018 en el Campus dels Tarongers. El termini d'inscripció finalitza el 26 de gener.

L'objectiu del curs és aproximar la realitat i les problemàtiques específiques de les empreses familiars als que en un futur s'incorporaran, molt probablement, a les plantilles de moltes empreses familiars ja que aquestes representen més del 60% de l'ocupació en el nostre país. El coneixement d'aquestes realitats permetrà que els professionals de l’endemà tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, bé siga com a membres de famílies empresàries, o bé com a professionals aliens a la propietat que sàpien recolzar els processos de millora amb el suficient nivell d'empatia amb el projecte familiar.

El curs forma part de l'oferta del Servei d'Extensió Universitària, amb la particularitat que està exempt de matrícula (ja que el cost ho assumeix la càtedra) i els estudiants solament han d'abonar la taxa de certificació del mateix. Com a novetat, enguany s'ha ampliat en 10 hores la durada del curs, oferint nous continguts tant en l'àmbit del finançament empresarial com en les aportacions d'experiències pròpies per part d'empresaris o directius.

Pots preinscribir-te en el curs a través del següent enllaç: https://goo.gl/gu3m3b

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy