University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

La Facultat d’Economia celebra el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat

  • February 11st, 2018

El divendres 16 de febrer el Hall de Facultat acollirà el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat, en el qual es tractaran temes en forma de col·loquis com: la Cooperació econòmica i mediambiental, els drets humans, la protecció animal, el voluntariat esportiu, la diversitat, la violència de gènere i l’exclusió social.

La  Facultat d’Economia, compromesa amb la cooperació social, mediambiental i econòmica, acull un fòrum sobre solidaritat i voluntariat, en el qual participaran aproximadament 30 associacions que abasten temes que avui dia són de màxima actualitat i de conscienciació social.

Estes associacions tindran presència, no solament en les meses-col·loquis organitzades amb motiu del Fòrum, sinó que a més, disposaran d'un stand en el hall de la Facultat, perquè tot el públic puga informar-se de les activitats que realitzen.

La inauguració del I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat serà a càrrec d'Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València; Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat; i José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia.

Després de la inauguració, José Ángel Moreno, Vicepresident d'Economistes Sense Fronteres, impartirà la conferència “El Gobierno de la Globalización”.

A més, amb motiu del Fòrum, se signarà el “Conveni Economistas Sin Fronteras i Facultat d’Economia”.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy