University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

La Facultat d’Economia celebra el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat

  • February 11st, 2018
Image de la noticia

El divendres 16 de febrer el Hall de Facultat acollirà el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat, en el qual es tractaran temes en forma de col·loquis com: la Cooperació econòmica i mediambiental, els drets humans, la protecció animal, el voluntariat esportiu, la diversitat, la violència de gènere i l’exclusió social.

La  Facultat d’Economia, compromesa amb la cooperació social, mediambiental i econòmica, acull un fòrum sobre solidaritat i voluntariat, en el qual participaran aproximadament 30 associacions que abasten temes que avui dia són de màxima actualitat i de conscienciació social.

Estes associacions tindran presència, no solament en les meses-col·loquis organitzades amb motiu del Fòrum, sinó que a més, disposaran d'un stand en el hall de la Facultat, perquè tot el públic puga informar-se de les activitats que realitzen.

La inauguració del I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat serà a càrrec d'Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València; Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat; i José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia.

Després de la inauguració, José Ángel Moreno, Vicepresident d'Economistes Sense Fronteres, impartirà la conferència “El Gobierno de la Globalización”.

A més, amb motiu del Fòrum, se signarà el “Conveni Economistas Sin Fronteras i Facultat d’Economia”.