University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Visita Ciutat BBVA

  • April 7th, 2018
Image de la noticia

El passat dia 2 de març, els alumnes que participen en el Club de Mentors de la Facultat d'Economia de la Universitat de València van poder visitar la ciutat BBVA a Madrid.

Aquest complex, seu de l'entitat i que alberga al voltant de 7.000 professionals de diferents àrees, està format per un edifici principal, conegut com La Vela, i set edificis horitzontals: Oceania, Àsia, Àfrica, Europa, Antàrtida, Amèrica del Sud i Amèrica del Nord.

En una primera part de la visita, Rafael Doménech, responsable d'Anàlisi Macroeconòmica en BBVA Research i mentor del Club, va realitzar una presentació sobre les principals àrees en les quals treballa el BBVA Research i va comentar temes generals de l'entitat, tals com els seus mercats i posició global en 35 països. Va descriure el significat de cadascun de les estructures de la ciutat BBVA, entre els quals destaca La Vela, edifici principal, que simbolitza els valors de la cultura corporativa: avantguarda, interculturalitat i sostenibilitat, a més de globalitat. Addicionalment, cada edifici horitzontal representa a un continent i el conjunt transmet la globalitat del grup. Al mateix temps, Doménech va destacar que tenir un edifique per complet amb façanes envidrades reflecteix el compromís constant de l'entitat per la transparència en cadascuna de les seues línies de negoci.

A continuació, Vicente Puig, responsable de riscos minoristes de BBVA i també mentor del Club, va donar a conéixer els diferents productes que ofereix la seua entitat i com aquesta es prepara per als futurs escenaris de l'economia, la competència i les noves tecnologies que amenacen constantment el negoci actual de la banca.

Nieves Sánchez, directora de talent i cultura en BBVA, va exposar els perfils que l'entitat necessita i cerca, així com les possibilitats de creixement dins de la institució, a Espanya o en qualsevol de les seues altres seus al voltant del món, animant als estudiants a postular-se a les diferents àrees de la institució i a formar part d'aquesta.

Finalment, els estudiants van poder recórrer les diferents àrees de la ciutat BBVA, on van poder apreciar determinades característiques arquitectòniques que aspiren a fomentar l'esperit de treball en equip, per exemple que és possible veure cap a l'interior de tots els edificis a través de les seues façanes, o que cap dels edificis posseeix murs interiors de separació. A més, van visitar la Sala de Tresoreria, un ampli espai a doble altura amb un gran lucernari central i molta llum natural, que incorpora una solució de videowalls amb informació rellevant per al dia a dia de la sala.

Images: