University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia

  • February 15th, 2016
Logo Foro Empleo

La Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà els dies 17 i 18 de febrer el seu XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria.

Més de 60 activitats relaciones amb l'ocupació i la emprenedoria integren el programa del XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia- Universitat de València, que se celebrarà els dies 17 i 18 de Febrer. Entre les activitats programades destaquen la taula redona i presentació del llibre “En busca de la prosperidad”, dels catedràtics de la Universitat de València Javier Andrés i Rafael Doménech, en la qual, al costat dels autors, participaran John Müller, adjunt al director de l'Español; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia; Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València; i Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana. Una altra de les conferències destacades estarà a càrrec d'Elena Betés, fundadora del portal rastreator.com.

El present fòrum està organitzat per la Facultat d’Economia de la Universitat de València amb el patrocini de Banco Sabadell, La Caixa, Santander, BBVA i Consum, i amb la col·laboració del Ajuntament de València, SERVEF i l'Agència Tributària.

Com en edicions anteriors es compta amb una àmplia zona d'exposició, instal·lada en el hall de la facultat, en el qual destacades empreses del sector financer, asseguradores o consultores donaran a conèixer els perfils que demanden, la seua oferta de pràctiques i arreplegaran els currículums de tots aquells interessats que vulguen dipositar-ho i complisquen els requisits demandats. En aquesta ocasió es compta amb la participació d'Associació Professional d'Assessors Fiscals de la Comunitat València, ADEIT-Fundació Universitat Empresa, les consultores PwC i EY, el Col·legi Professional de Mediadors d'Assegurances de València, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de València, el Col·legi d'Economistes de València, el Col·legi de Titulars Mercantils i Empresarials de València, Col·legi d'Agents Comercials de València, Lazandera, Torrecid S.A., OPAL, Parc Científic de la Universitat de València, Fundació d'Estudis Borsaris i Financers, Caixa Popular, Banc Mediolanum, Education First, Cátedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento: de estudiante a empresario- Grupo Maicerías Españolas- Arroz DACSA, Càtedra Fundació Bancaixa Joves Emprenedors de la Universitat de València, Jobfie, Nestlé, GB Consultors Financers, Centre d’Idiomes de la Universitat de València, FEVECTA, ADECCO, Forinvest, Rankia, UGT, CC.OO., Intersindical Valenciana, i les associacions d'estudiants AIESEC, Saó, E’S i BEA.

El Fòrum comptarà també amb el “Córner de l'Emprenedor”, en el qual participaran les empreses valencianes Gastronomic Spain (Food Lover), La Gastrocasa, Serapia, Digital Menta i Andana Editorial.

El prestigi de les empreses patrocinadores i participants així com l'ampli i divers programa d'activitats fan que el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia s'haja consolidat com una referència entre els fòrums universitaris d'ocupació de la Comunitat Valenciana.

Es preveu que durant els dos dies de celebració unes 5.000 persones, en la seua majoria estudiants, visiten el fòrum, revalidant-se la xifra d'assistència i participació de l'edició de 2015.

El fòrum es clausurarà dijous que ve.

Programa general

Links: