University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Convocat el “IX Premi Emprenedors Facultat d´Economia”, “VIII Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM)”

Amb motiu del XX Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d´Economia que se celebrarà els dies 24 i 25 de març, es convoquen aquests Premis.

a) IX Premi Emprenedors Facultat d´Economia 

L'objecte d'aquest concurs és premiar l'engegada del millor projecte empresarial, realitzat per joves estudiants o titulats de la Facultat d’Economia de la Universitat de València de fins a 35 anys (inclusivament), bé de forma individual o col·lectiva.

b) VIII Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM) 

L'objecte d'aquest concurs és premiar als dos millors Treballs de finalització de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d’*Economia de la Universitat de València durant el curs 2019/20

c) Premi al twitter@ més influent i Premi al instagramer més influent

L'objecte d'aquests Premis és guardonar a les  persones més influents del Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria en Twitter i Instagram. Per a poder participar has d’utilitzar el hashtag #ForoEmpleoFdE, tant a Twitter com a Instagram, durant els dies 24 i 25 de març.

Com sabrem qui és la persona més influent en cada xarxa social? Per a això utilitzarem una eina que permeta monitorar el hashtag, el qual es mesurarà a les 16:00h del dijous 25 de març. A continuació, s'avisarà als guanyadors perquè puguen connectar-se a la clausura i assistir al lliurament de premis .
 

Patrocinador Premi Emprenedors Facultat d'Economia Patrocinador Millor Treball Fi de Màster,
Patrocinador Premi al twitter@ més influent  i 
Patrocinador Premi al instagramer més influent