University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Joaquín Maudos destacat entre els millors científics de l'Àrea d'Economia i Finances en el rànquing Research.com, edició 2023

  • April 18th, 2024
Image de la noticia

El professor Joaquín Maudos, Catedràtic del Departament d'Anàlisi Econòmica, figura en la posició número 24 en el rànquing dels millors científics espanyols de l'Àrea d'Economia i Finances, i 2.112 del món. Posicions que aconsegueix amb unes mètriques de productivitat científica impressionants: 91 publicacions, 8.039 cites i un D-Index 36.

La tercera edició del rànquing de Research.com dels millors acadèmics en l'àmbit de l'Economia i les Finances es basa en dades combinades de múltiples fonts, incloses OpenAlex i CrossRef. Les dades bibliomètriques per a estimar les mètriques de producció científica es van adquirir el 21-11-2023. La posició en la classificació es basa en l'índex D d'un acadèmic (índex H de disciplina), que només inclou publicacions i mètriques de cites per a la disciplina examinada.

La classificació dels millors científics de Research.com està reconeguda com a llista de referència dels investigadors destacats en els diferents camps del coneixement. En particular, en el camp de l'Economia i les Finances, està basada en una anàlisi meticulosa de 166.880 investigadors identificats a partir d'una varietat de fonts de dades bibliomètriques. Per a l'àrea d'Economia i Finances, van ser investigats més de 10.066 acadèmics.

Més informació

Enhorabona al nostre company Ximo Maudos per aquest merescut i important reconeixement