University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La Facultat d’Economia commemora el Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona

  • November 26th, 2021
Image de la noticia

La Comissió d'Igualtat de la Facultat organitza la Conferència “El paper de les empreses en la lluita contra la violència de gènere. La responsabilitat Social Empresarial i la perspectiva de gènere com a valors estratègics per al creixement sostenible”, impartida per Carolina Conde Gómez Coordinadora Estatal projecte “Repte social empresarial” de Cruz Roja finançat pel Fons Social Europeu i Ministeri de Treball i Economia Social. L'acte es va desenvolupar al Saló de Graus de la Facultat el dijous 25 de novembre.

Prèviament, en el Punt de Trobada del Campus dels Tarongers, a les 12:00h es repartiren flors roges per a formar una corona en memòria de totes les víctimes de violència, seguit d’un minut de silenci.

Després de la Conferència, es donà lectura al Tweet guanyador amb motiu del IV Concurs de Tweets contra la violència de gènere, otorgat aquest any a l’alumna Esther Rodríguez Gil.

“Qui tanca els ulls davant el maltracte, tanca la porta a una societat lliure. Per la igualtat...obre els ulls, obre el cor”.

Images: