Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Titol: Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Innovació Docent a l’ETSE-UV

Data: 24 de  juliol de 2018

Lloc:  Saló de Graus "Joan Pelechano"

Resum: http://www.uv.es/etsedoc/Web/E4TSE_programa_2018.pdf


Titol: Reunió del Capítol Espanyol de Sensors de l’IEEE a l’ETSE-UV

Data: 12 de  juliol de 2018

Lloc:  Saló de Graus "Joan Pelechano" i Sala de Juntes 0.2.4

Resum: http://sites.ieee.org/spain-sensors/


Titol: València 2018 summer school, Challenges for the XXI century: data, information and communication

Data: 26 de juny de 2018

Lloc: Sala de Juntes 0.2.4

Resum: L’escola se celebra entre els dies 26 de juny i 5 de juliol. La inauguració tindrà lloc a les 9 hores de dimarts 26 a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV), amb la presència del vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla, i responsables dels tres centres impulsors, l’ETSE-UV, la Facultat d’Economia i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.


Titol: EXPOCIÈNCIA 2018

Data: 26 de maig de 2018 (de 10:00h a 14:00h)

Lloc: ETSE-UV

Resum: Enguany, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ETSE-UV col·labora de nou en aquesta Jornada de Portes Obertes de la Universitat per a mostrar al públic les seues instal·lacions, allotjant diverses activitats d’Expociència 2018

Es pot obtenir més informació i consultar el llistat d'activitats: http://links.uv.es/uu4LOMQ


Titol: Presentació Two Weeks 2018

Data: 23 de maig de 2018 (de 9:00h a 12:00h)

Lloc: Sala de Juntes 0.2.4

Resum: T'agradaria passar una setmana a Madrid i/o Londres visitant les millors empreses d'Enginyeria (O2 Telefónica, Google, Schneider, Oracle, BP…)?. Two Weeks t'espera!!! www.twoweeks.es


Titol: Seminari Power Electronics en l’ ETSE-UV

Data: 16 de maig de 2018 (de 9:00h a 12:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponent: Javier Tomás (Power Electronics)

Biografia: Javier Tomás és cap del projecte de la Universitat Corporativa Power Electronics i Power Academy i anteriorment va ser responsable de l'àrea de renovables del servei tècnic des de 2009 fins al 2017.


Titol: Seminari de Keysight: Fundamentos de Medida en Dispositivos de RF/MW

Data: 9 de maig de 2018 (de 9:00h a 13:30h)

Lloc: Aula 2.1.5

 Resum: Les tendències actuals del mercat de l'electrònica i les telecomunicacions obliguen als professionals a enfrontar-se a noves tecnologies i situacions cada vegada més complexes, havent de trobar solucions amb un pressupost cada vegada més limitat.


Titol: Xerrada Informativa – TFG i Optativitat.

Data:  3 de maig de 2018 (15:30h,16:30h)

Lloc: Aules 2.4 i 4.1

Ponents: Miguel Arevalillo, Inmaculada Coma, Miguel García Pineda


Titol:  TALENT- FEST 2018

Data:  3 de maig de 2018 (de 13:30h a 15:30h)

Lloc: Aula 2.4

Ponent: Jesús Soret

Resum:  Les empreses cerquen el teu talent i volen contactar amb tu. Comparteix amb elles les teues expectatives i inquietuds sobre Pràctiques, TFG/TFM, projectes i ocupació. Comparteix el teu contacte/CV i et convidem a paella i a gaudir amb bona música electrònica.No faltes a la festa del talent!


Titol: Conferència: Medicina Reproductiva Genòmica i de Sistemes: les Dades Dirigint les Hipòtesis 

Data: 26 d'abril de 2018 (16:00h)

Lloc: Aula 2.3

Ponent: Patricia Diaz-Gimeno (IVI)


Titol: Seminari Introducció a desenvolupament híbrid amb Ionic

Data: 26 d'abril de 2018 (de 15:30h a 18:00h)

Lloc: Aula 2.1.5

Ponent: José Ignacio Rubio Sauceda

Biografia: José Ignacio Rubio Sauceda: 'Porte treballant més de 5 anys en el desenvolupament de programari enfocat a tecnologies web i he estat involucrat en diversos projectes com a passarel·les de pagament, consum de dades per serveis web (APIs), creació de panells d'administració web per a empreses i fins i tot en el desenvolupament d'aplicacions híbrides amb Ionic. Actualment em trobe en Capgemini desenvolupant aplicacions en Angular igual que utilitzant tecnologies modernes com NodeJS i Docker'.

Resum: S'introduiria Ionic com framework basat en Angular per a desenvolupament de apps HTML5. Els avantatges de les apps híbrides enfront de les nadives (un únic desenvolupament multiplataforma). Mostraríem exemples de com començar una App, testearla en el navegador i també en el mòbil gràcies al Ionic Viewer. Si donara temps es podria generar l'APK.


Titol: Jornada sobre Ciència de dades: El dato que hay en ti

Data: 25 i 26 d'abril de 2018 (de 15:30h a 19:30h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponents: Isabel Vázquez (UV), Paula Marzal (UV), Emilia López (UCV), Marcelino Martínez (UV), Ramón Álvarez (UV), Paco Montes (UV), Vicente Liern (UV), Xaro Benavent (UV), Vicente Arnau (UV), Francisco Grimaldo (UV), Elena Thibaut (CEFIRE), Emilio Soria (UV), Javier Plaza (UV), Antonio J. Serrano (UV), Jesús Soret (UV), David Conesa (UV), Penélope Hernández (UV).

Resum: Impulsar entre els docents l'actualització en les diferents disciplines. Donar a conèixer el camp de la Ciència de Dades i les seves múltiples aplicacions al món actual. Afavorir l'orientació de l'alumnat a l'oferta formativa en l'àmbit de la Ciència de Dades.


Titol:  Seminari Qualitat del programari i anàlisi

Data: 25 d'abril de 2018 (de 17,30h a 20:00h)

Lloc:  Aula 2.1.5

Ponent:  Erika Duarte (Alfatec)

Biografia: Erika Duarte es  directora General InlogiQ, amb 14 anys d'experiència dedicada a la qualitat, amb enfocament a la millora de processos en diversos sectors a nivell internacional. Actualment Directora General de l'empresa InlogiQ, dedicada a la consultoria de la qualitat de programari.


Titol: Seminari Würth-EMC

Data: 25 d'abril de 2018 (de 9:00h a 14:00)

Lloc: Sala de Juntes 0.2.4

Ponents: Juan Miguel del Pino (Würth-EMC), Adrián Suarez (Càtedra Würth-EMC)

Resum: La Càtedra Würth-EMC de la Universitat de València, dirigida pel Professor José Torres, ha organitzat un seminari gratuït relacionat amb la selecció de components per a compatibilitat magnètica (EMC).


Titol: Seminari: Angular workshop

Data:  19 d'abril de 2018 (de 15:30h a 19:30h)

Lloc: Aula 2.1.5

Ponent: Cristóbal Belda Pérez

Biografia: Cristóbal Belda Pérez: 'Vaig començar en Capgemini al gener del 2016 per dur a terme un període de pràctiques de 7 mesos en el qual vaig treballar amb ExtJS i Java per implementar un servei web. Quan vaig acabar la carrera al juliol d'aquest mateix any, automàticament em van contractar per a l'equip del Core de Devonfw. Vaig començar trastejant la beta del que seria poc després Angular2, i convivint amb les successives releases d'aquesta tecnologia a mesura que desenvolupava amb un altre company una aplicació pilot. 
Més tard, vaig començar a treballar amb Docker i tecnologies DevOps sobre integració contínua com Jenkins, Nexus, SonarQube i tecnologies Cloud, familiaritzant-me amb proveïdors com AWS o Google Cloud Platform. Actualment segueixo treballant amb això al mateix temps que investigant tecnologies més capdavanteres com OpenShift.'

Resum: Conceptes bàsics, preparació de l'entorn, desenvolupament real d'aplicació i usos de la tecnologia. 


Titol: Seminari: Competències personals i tècniques necessàries per a la inserció laboral en el sector TIC

Data: 18 d'abril de 2018 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.5

Ponent: Ernesto Del Valle Blanco

Biografia: Ernesto Del Valle Blanco  es llicenciat en Psicologia i Diploma d'Estudis Avançats en Psicologia de la Personalitat, Intervenció, Àrees Clíniques i Socials. Director de Recursos Humans i Gerent del Centre de Formació TIC del Grup ALFATEC, més de 15 anys d'experiència en la gestió, desenvolupament i adreça de Recursos Humans per a empreses TIC. 

Resum: Es tractaran les habilitats personals i tècniques més demanda per les empreses TIC per a la inserció i permanència dels joves tecnòlegs al mercat laboral, com realitzar correctament un curriculum vitae i com abordar una entrevista de selecció.


Titol: Seminari de Keysight: Tecnologías de Medida de Materiales

Data: 18 d'abril de 2018 (de9:00h a 13:30h)

Lloc: Aula 2.1.5

 Resum: Comprendre les propietats dels materials, tant els naturals com els creats per l'home, suposa un avantatge competitiu crítica. Materials metàl·lics, semiconductors, i orgànics han suposat grans avanços tecnològics en l'últim segle. Materials nous com nanotubs de carboni o grafè auguren nous avanços en aquest segle


Titol: Masterclasses @ETSEUV 2019: Multimèdia, computació i núvol

Data: 11 d'abril de 2018 (9:30h a 19:30h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano" i Aules 2.3 i 2.4

Ponents:  Alejandro Ribes (Hankins Studio), Eduardo Burgoa (PlayFilm), Ricard Martínez (Càtedra Microsoft-UV), Rafael Vidal (Nunsys), Silvia Rueda (directora Dpt. Informàtica), Manuel Pérez, José Ángel de Bustos i Miguel Pérez Colino (Red Hat), Victor Manuel Bolinches (Capgemini)

 Resum: Masterclasses @ETSEUV és una iniciativa del Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils per a apropar la tecnologia d'avantguarda a l'alumnat d'enginyeria de la Universitat de València a través de professionals en actiu i empreses a qui convé seguir la pista.

Material activitat: https://www.uv.es/congressosdi/masterclass18/


Titol: Seminari: Desenvolupament de grans productes programari basat en l'experiència

Data: 28 de març de 2018 (de 17:30h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.5

Ponent: Antonio José Antonino Picó (Alfatec Sistemas)

Biografia: Gerent d'unitat de negoci eSalud en Alfatec Sistemes, Amb gran experiència en la gestió de projectes d'implantació i desenvolupament de HIS (prop de 20 anys), destacant com a punts forts, la gestió de projecte (projectes nacionals i internacionals), la gestió d'equips i la gestió de problemes sota pressió.


Titol: Càtedra DAM. Conferència amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua

Data: 22 de març de 2018 (9:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponents: Enrique Cabrera Marcet (ITA), Juan Andrés Salido Villatoro (DNV GL)

Resum: Es parlarà sobre la importància de la gestió sostenible de l'aigua i els seus recursos i sobre l'aplicació del concepte de petjada hídrica com un indicador alternatiu de l'ús de l'aigua.


Titol:  Seminari Keysight Technologies “Integridad de Señal, Integridad de Potencia y Análisis Térmico: Soluciones Prácticas de Diseño, Simulación y Test (SI, PI, ETH, EMI/EMC, Medida, …)” 

Data: 14 de març de 2018 (de 8:45h a 13:30h)

Lloc: Aula 3.1.1

Resum: Aquest seminari analitzarà amb exemples pràctics les noves tecnologies de disseny, simulació i test que ofereix Keysight: SI/PI/ETH/EMI/EMC i Mesura. Aquestes noves capacitats li ajudaran a analitzar un ampli rang d'escenaris possibles, optimitzar les seves decisions de producte, així com optimitzar i millorar les futures possibilitats dels seus dissenys.


Titol: Xerrada del Col·legi d'Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana

Data: 13 de març de 2018 (13:00h)

Lloc: Aula 3.1.1

Ponent: Noelia Sopeña

Resum: Xerrada d'uns 20 minuts sobre aquest col·legi i la seua relació amb la professió d'Enginyer Químic.


Titol:  Pen-based gestures and sketching

Data: 8 de març de 2018 (de 16:30h a 17:00h)

Lloc: Aula 2.4

Ponents: Jean Vanderdonckt ,Louvain-La-Neuve, Bèlgica


Titol: Seminari: Aplicacions Web - Context actual i Backend

Data: 5 de març de 2018 (de 16:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.5

Ponent: Pablo Mir Gómez

Resum: Workshop per al desenvolupament de la capa Backend en Aplicacions Web Conceptes bàsics, generació d'estructura backend i comunicació amb fronten JS, utilització bàsica de HQL com a llenguatge d'accés a dades a través de Hibernate. 


Titol: SIEM, Ciberdefensa

Data: 7 de març de 2018 (de 15:00h a 17:00h)

Lloc: Aula 2.4

Ponents: Oscar Silla, Luis Bernal

Resum: Presentació en profunditat dels SIEM (Security Information and Event Monitoring) i de la seua aplicació a la defensa de sistemes informàtics, amb exemples d'anàlisis de vulnerabilitats i dedetecció i tractament d'intrusions.


Titol: Presentació del grup Women In Engineering 

Data: 7 de març de 2018 (de 13:30h a 14:30h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"


Titol: Seminari: Aplicacions Web - Context actual i Backend

Data: 5 de març de 2018 (de 16:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.5

Ponent: Pablo Mir Gómez

Resum: Workshop per al desenvolupament de la capa Backend en Aplicacions Web Conceptes bàsics, generació d'estructura backend i comunicació amb fronten JS, utilització bàsica de HQL com a llenguatge d'accés a dades a través de Hibernate. 


Titol: Conferència 'Membrane filtration and advanced oxidation processes for water treatment and reuse'

Data: 28 de febrer de 2018 (de 12:30 a 14:00h)

Lloc: Aula 2.3

Ponents: Vanessa Pereira, Universidade Nova  de Lisboa


Titol: Taller d'introducció a JQuery. Càtedra Capgemini

Data: 27 de febrer de 2018 (de 12:00h a 14:00h)

Lloc: Aula 3.4

Ponents: Jorge Blom

Resum: La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València organitza dins del seu programa d'activitats un taller d'introducció a la programació JQuery el pròxim 27 de febrer en la ETSE-UV.


Titol: Seminari Renesas Electronics

Data: 14 de febrer de 2018 (de 8:30h a 15:00h)

Lloc: Sala de Juntes 0.2.4

Resum: Seminari actualitzat de Renesas Electronics sobre la plataforma SYNERGY, impartit en castellà per personal de RENESAS i SILICA.


Titol: Mindstorms Workshop Robotics EV3

Data: 12 i 13 de febrer de 2018 (15:30h)

Lloc: 1.0.2A

Ponents: Daniel García, Pedro A. Martínez, Adrián Suárez

Resum: Workshop per muntar, programar i competir amb robots Llec Mindstorms EV3.


Titol: SCRUM Agile Wars

Data: 6 de febrer de 2018 (de 13:30h a 14:40h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponents: Jorge Sánchez López, Ernesto Vicene García Ramis

Resum: L’ETSE i Mobiliza Academy organitzen la jornada “SCRUM Agile Wars”, que se celebrarà el dimarts 6 de Febrer entre les 13:30 i les 14:40 hores en el Saló d'Actes Joan Pelechano de l’ETSE-UV.


Titol: 6è Databeers VLC

Data: 18 de febrer de 2018 (19:00h)

Lloc: Tyris on Tap (Carrer Taula de Canvis, 6, València)

Ponents: David Hervás, Lidia Contreras, Óscar Zurriaga, Alan Byrne

Resum: Databeers València, una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i  avanços en el camp de la ciència de  dades d'una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa a la mà.

Material activitat: http://databeersvlc.tumblr.com/


Titol: Tallers de Secundària

Data: del 15 al 24 de gener de 2018 (de 9:30h a 13:30h)

Lloc: ETSE-UV

Resum: L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) desenvolupa, com ve fent des de fa vuit anys, un conjunt de tallers en els quals quasi mil cinc-cents estudiants principalment de batxillerat, i també alguns de cicles formatius, realitzaran pràctiques en els laboratoris adaptades al seu nivell educatiu, tenint a més ocasió de conèixer els estudis i les instal·lacions d'aquesta Escola situada en el campus de Burjassot de la Universitat de València.


Titol: Seminari Gestió de projectes d'Internacionalització

Data: 11 de gener de 2018 (de 17:30h a 19:00h)

Lloc: Aula 3.0.1

Ponent: Guillermo Deltoro Soto

Resum: El seminari té com a objectius: 1) Minimitzar els problemes i imprevists en la fase d'execució de projectes internacionals, mitjançant una bona concepció i planificació dels projectes; i 2) Conscienciar sobre la importància de la bona comunicació intercultural, i la necessitat del continu desenvolupament de competències.


Titol: Seminari Gestió de la Propietat Intel·lectual

Data: 10 de gener de 2018 (de 16:00h a 19:00h)

Lloc: Aula 3.0.1

Ponent: Santiago Soler Lerma

Resum: Estratègies de protecció de l'intangible. Ens interessa protegir allò que ens genera un VALOR AFEGIT. El VALOR AFEGIT serà diferent segons el sector en el qual estiguem, no existeix un VALOR AFEGIT universal. Hem de conèixer el nostre sector per a trobar el nostre VALOR AFEGIT. En funció del VALOR AFEGIT que vulguem protegir, haurem de definir la nostra estratègia de protecció. L'estratègia lògica serà orientar el nostre producte o servei de tal forma que puguem protegir el seu valor afegit i així gaudir-ho en exclusiva. Quan el valor afegit el podem gaudir en exclusiva, ho convertim en un avantatge competitiu. En ocasions el VALOR AFEGIT pugues no estar en el producte o servei principal sinó en els seus elements complementaris o fins i tot comercials.


Titol: Seminari sobre "Canvi d'escala" impartit pel Doctor Feliu Sempere

Data: 10 de gener de 2018 (de 16:30h a 20:00h)

Lloc: Aula 4.1.3

Ponent: Feliu Sempere


Titol: Conferència "Visualització i representació gràfica de dades òmiques"

Data: 9  de gener de 2018 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: Seminari Models d'Excel·lència Empresarial (ISO i EFQM)

Data: 20 de desembre de 2017 (de 17:30h a 19:00h)

Lloc: Aula 3.0.1

Ponent: Santiago Sánchez López de Lerma

Resum: Introducció a la filosofia i els models d'Excel·lència Empresarial. Introducció a UNE: Una Norma Espanyola, AENOR: Associació Espanyola de Normalització i Certificació i a Membre Español dels organismes de normalització: Internacional (ISO / IEC / ITU), Europeu (CEN / CENELEC / ETSI), Americà (COPANT).


Titol: Dia de la Professió de les Telecomunicacions de iTelecos i del CNIPJ en l’ETSE-UV

Data: 20 de desembre de 2017 (13:30h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponent: Javier Marqués Pons

Resum: Día de la profesión de las Telecomunicaciones de iTelecos y del Cuerpo Nacional de Ingenieros Peritos Judiciales tecnológicos (CNIPJ).


Titol: III Jornada de IQ-Innovació del Màster en Enginyeria Química

Data: 20 de desembre de 2017 (de 11:00h a 13:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"


Titol: Conferència "Mètodes de classificació en programació estadística"

Data: 19 de desembre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2016-17

Data: 14 de desembre de 2017 (18:00h)

Lloc: Centre Cultural Tívoli de Burjassot, Carrer José Carsí, 50

Resum: L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) celebrarà, com cada any des de la seua creació, l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats, i aquest any ha correspost als qui han obtingut el títol d’Enginyeria, Grau o Màsters al llarg del Curs Acadèmic 2016-2017.


Titol: Conferència “Recursos bioinformàtics en l'anàlisi estadística inferencial de les dades”

Data: 12 de desembre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: Càtedra Capgemini: taller User eXperience a través del "sprint" de disseny

Data: 12 de desembre de 2017 (de 12:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h)

Lloc: Aula 1.0.1

Ponents: Jaime Moncho, Yahvé Pérez

Resum: Aquest taller de quatre hores de durada estarà centrat en el component UX (User eXperience design), essencial del procés de disseny web per experts de la indústria, a través del “sprint” de disseny.


Titol: "Píndola formativa de l'Aula Capgemini-UV" sobre proves de codi

Data: 5 de desembre de 2017 (de 12:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h)

Lloc: Aula 2.1.6

Ponent: Alejo López

Resum: Aquest taller de quatre hores de durada estarà centrat en el “testing i integració contínua” en el desenvolupament del programari.


Titol: Càtedra Capgemini: Taller sobre tècniques de programació

Data: 30 de novembre de 2017 (17:30h)

Lloc: Aula 1.1

Ponent: Víctor Manuel Bolinches

Resum: Aquest taller de dues hores de duració estarà centrat en l’aplicació de programació funcional (FP) i Programació orientada cap a l’objecte (OOP), fent servir tècniques avançades de programació amb paral·lelismes.


Titol: Conferència de la Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

Data: 30 de novembre de 2017 (de 15:00h a 17:00h)

Lloc: Aula 2.4

Ponent: Ángelica Gómez González

Resum: Conferència dirigida als estudiants de primer curs del Grau en Enginyeria Química i  Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.


Titol: Xerrada: Aproximació històrica a la commutació telefònica

Data: 30 de novembre de 2017 (15:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponent: Pablo Soler Ferrán

Resum: En aquest seminari es realitzarà una breu síntesi de l'origen i desenvolupament històric de la commutació telefònica, des de les centrals manuals fins a les actuals centrals de commutació digital. S'incidirà en la importància de la preservació de la memòria de treballs ja desapareguts, com el dels mecànics i operadors de centrals electromecàniques de commutació, així com en el patrimoni històric-tecnològic associat a aquesta tecnologia.


Titol: Conferència “Recursos bioinformàtics en l'anàlisi estadística descriptiva de les dades”

Data: 28 de novembre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: Curs "Introducció a la Computació Quàntica amb IBM Quàntum Experience"

Data: 24 novembre, 1, 4, 12 i 15 desembre de 2017 (de 11:30h a 13:30h)

Lloc: Aula 1.1.7

Resum: Durant el curs, un especialista d'IBM, exposarà els conceptes bàsics per a endinsar-se en aquesta matèria i instruirà als alumnes en l'ús de les eines per a la creació de programes, que s'executaran sobre els processadors quàntics d'IBM.


Titol: Conferència Estructures de programació en entorns estadístics"

Data: 21 de novembre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol:  Seminari: Casos pràctics en la implantació d'Infraestructures Telemàtiques en l'Ajuntament de Sagunt

Data: 20 de novembre de 2017 (15:00h)

Lloc: Aula 3.0.1

Ponent: David Domínguez Pérez

Resum: Coneixerem de forma pràctica diversos projectes d'implantació d'infraestructures de comunicacions en l'àmbit d'una administració pública local: Ajuntament de Sagunt. S'analitzaran projectes per a la renovació de les Infraestructures de la xarxa corporativa així com uns altres en relació tecnologies wireless.


Titol: Segon Hackathon Universitari de Capgemini: Game of Cloud

Data: 17 i 24 de novembre de 2017 (de 08:45h a 21:30h)

Lloc: ETSE-UV

Resum: Es crearan equips multidisciplinaris de 3 a 5 persones (backend, frontend, dissenyador… etc.) i durant 12 hores, podràs experimentar amb noves tecnologies com: IoT, Microservicios, Cloud, API, etc. en un ambient distès i desenfadat que fomentarà la teua creativitat i la del teu equip de joves talents.


Titol: Congrés West European Student & Young Professional (WESYP)

Data: 17 de novembre de 2017 (de 9:00h a 17:30h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Resum: Aquest congrés, en el qual participa bona part de les branques europees, està enfocat a estudiants i recentment titulats amb ganes de participar, aprendre i conèixer a altres membres de IEEE de diferents parts del món.


Titol: XV Setmana Internacional de la Universitat de València

Data: 16 de novembre de 2017 (13:30h)

Lloc:  Sala de Juntes 0.2.4

Resum: Sessió informativa “Els programes de mobilitat internacional a la Universitat de València”


Titol: Seminari orientat al desenvolupament de projectes de simulació biomèdica amb CARP

Data: 14, 21 i 28 de novembre de 2017 (de 10h.00 a 12:00h)

Lloc: Laboratori de recerca del grup CoMMLab (1.2.29)

Ponent: Juan Francisco Gómez García

Resum: El seminari està organitzat pel grup de recerca CoMMLab del departament d'Informàtica de l'ETSE-UV i en el mateix es revisaran i posaran en comú les diferents fases (canals iònics, cèl·lula, teixit,  etc) a tenir en compte en el modelatge i simulació de sistemes electrofisiològics amb els quals escometre futurs projectes amb major eficàcia i impacte.


Titol: Conferència “Gestió de dades en Bioinformàtica i Genòmica”

Data: 7 de novembre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: Xerrada: "El éxito es democrático"

Data: 31 d'octubre de 2017 (de 13:00h a 15:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponent: José Pérez

Biografia: José Pérez, és enginyer Tècnic Industrial i Enginyer d'Organització, actualment és CEO de SagitaZ Corp, fundador de la companyia Zenith School i coordinador del postgrau ZOHO Creator University Degree per la Universitat de València.


Titol: XII Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València a l'ETSE-UV

Data: 26 d'octubre de 2017 (de 09:00h a 15:00h)

Lloc: Nivell 1 bloc 3 i Saló de Graus "Joan Pelechano"

Resum: Dirigit a los estudiants i les estudiantes i titulatats i titulades de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).


Titol: Conferència “Principals objectes en llenguatges de programació estadística”

Data: 24 d'octubre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: 5è Databeers VLC

Data: 18 d'octubre de 2017 (19:00h)

Lloc: Tyris on Tap (Carrer Taula de Canvis, 6, València)

Ponents: Vicente Arnau, Rosa Benet, David Conesa, Bexy Alfonso

Resum: Databeers València, una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i  avanços en el camp de la ciència de  dades d'una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa a la mà.

Material activitat: http://databeersvlc.tumblr.com/


Titol: Conferència "Introducció a la programació orientada a objectes en entorns estadístics"

Data: 17 d'octubre de 2017 (de 18:00h a 20:00h)

Lloc: Aula 2.1.4

Ponent: Francisco García García


Titol: IEEExtreme 2017

Data: 15 d'octubre de 2017 (event 24h)

Lloc: ETSE-UV

Resum: Els equips de PataPum PataPum, compost per: David Brotons Alcázar, Toni Cervelló Duato i Rafa Tormo Pla, i UtiniComs, compost per Guillermo Chicote Huete, Víctor Martínez García i Ismael Gil Ponce, van finalitzar la competició en les posicions 12 i 20, respectivament en el rànquing espanyol.


Titol: Ada Lovelace Day

Data: 10 d'octubre de 2017 (15:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponents: Mayte Bacete, Inés Picazo, Silvia Quesada

Resum: Ada Lovelace Day (ADL) és un esdeveniment internacional celebrat anualment que el seu objectiu és destacar els assoliments de la dona en els camps de la Ciència, la Tecnologia, l'Enginyeria i les Matemàtiques (STEM).


Titol: Introducció a Git

Data: 10 d'octubre de 2017 (09:00h a 14:00h)

Lloc: Aula 1.0.1

Ponent: Cristobal Belda Pérez

Resum:  Aquesta sessió pràctica mostrarà com treballar en equip en projectes de software de forma segura. Es treballarà sobre la instal·lació i preparació de ferramentes, conceptes bàsics, terminologia i el taller pràctic per equips. Més informació: http://www.uv.es/capgeminiuv/programa.html


Titol: Jornada de portes obertes en Capgemini

Data: 5 d'octubre de 2017 (11:30h)

Lloc: Oficines de Capgemini Valencia   (Avda. Marqués de Sotelo, 6, València)

Resum:  http://www.uv.es/capgeminiuv


Titol:  Cotxe de Formula E a l'ETSE-UV

Data: 3 d'octubre de 2017 (de :8:00 a 20:00hh)

Lloc: ETSE-UV

Resum:  Per a tots els interessats al món del motor i l'eficiència energètica, és una gran ocasió la que tenim tots els valencians per acostar-nos a veure l'emoció de la competició de la Fórmula I, encara que gràcies a la col·laboració d'ENEL i ENDESA amb l’ETSEUV i l’IRTIC de la Universitat de València, també els membres de la Universitat de València podrem viure part d'ella, demà dimarts dia 3, en comptar amb el cotxe oficial d'ENEL, proveïdora de la infraestructura energètica de la Formula I, en les nostres instal·lacions de l’ETSEUV.


Titol: Reunió de benvinguda per als estudiants entrants de mobilitat

Data: 27 de setembre de 2017 (12:0h)

Lloc: Sala de Juntes 0.2.4


Titol: Jornada Big/Open/Small Data en Salut

Data: 21 de setembre de 2017 (10:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponents: Emilio Soria, Bernat Soria, Josep Redón, Salvador Peiró, Guillermo Sanz, Eduardo Llinares,Javier Calpe

Resum:  Aquesta jornada té interès per a tots aquells professionals o empreses relacionats amb el món de la salut que vulguen utilitzar les dades per a obtenir beneficis d'ells. http://idal.uv.es/salud/


Titol:  Xerrada: La motivació com a element clau de l'aprenentatge

Data: 18 de setembre de 2017 (de 15:00h a 17:00h)

Lloc: Saló de Graus "Joan Pelechano"

Ponents: Rosendo Pou Amérigo

Resum: La motivació pel propi aprenentatge o per les activitats que condueixen a ell és un dels factors clau que condueix a l'èxit en els estudis. Al costat de l'objectiu a aconseguir, aspectes com l’interès per atendre les explicacions dels professors, per participar de forma activa en la dinàmica de les classes, per realitzar les activitats proposades, per compartir metes amb altres estudiants o per desenvolupar l'estudi autònom constitueixen elements essencials en el procés d'ensenyament-aprenentatge.


Titol: Conferència "Noves tendències en realitat virtual i visualització augmentada en medicina”.

Data: 15 de setembre de 2017 (11:30h)

Lloc: Aula 4.3

Ponent: Lucio de Paolis

Resum: http://links.uv.es/QNzk6Vo