Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Interior Facultat

Convocatòria Valoritza i Transfereix 2017

Període de l'esdeveniment: De 25 de setembre de 2017 a 6 de novembre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Vicerectorat d’Investigació i Política Científica

 
Descripció:

Convocatòria Valoritza i Transfereix 2017 per a la realització de projectes de prova de concepte

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la Universitat de València ha publicat la Convocatòria Valoritza i Transfereix 2017 (Resolució de 22 de setembre de 2017 del Rectorat) amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració d’aquests resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte. Els projectes de prova de concepte són projectes de validació de l’interès comercial de resultats d’investigació mitjançant el desenvolupament de prototips, demostradors, proves a escala real o un altre tipus d’actuacions que servisquen per a verificar la viabilitat de l’aplicació d’aquests resultats. Per tant, Valoritza i Transfereix no es tracta d’una convocatòria dirigida a projectes d’investigació fonamental.

Els beneficiaris serán qualsevol membre del personal docent i investigador pertanyent a la plantilla de professorat de la Universitat de València, així com el personal investigador contractat dins del marc de convocatòries públiques per a la incorporació de doctors o del Programa Especial d’Estabilització d’Investigadors Reincorporats de la UV, amb la categoria de doctor i amb dedicació a temps complet.

Els costos elegibles podran incloure personal contractat, material fungible i petit equipament, viatges i dietes, contractació de serveis d’R+D i tecnològics i contractació d’altres serveis que estiguen lligats al desenvolupament del projecte. La dotació econòmica del projecte no podrà ser superior a 45.000 €.

Per a més informació i previament a la presentació de qualsevol projecte, us recomanem que us poseu en contacte amb la Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria del Servei d'Investigació i Innovació. Des de la Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria assignarem un tècnic per a que us oriente en la preparació de la sol·licitud.

 
Organitza:

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica. Servei d’Investigació i Innovació.

 

Contacta: otri@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies