Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

.
.
.
.
.
.
.
PARLEM D'ART propostes d'estudiants per a la reflexió i el debat.
Cultura en rodalies. De la ciutat a les comarques: Art contemporani i sales polivalents

10:00 Presentació dels participants | Núria Gregori Sebastiá, llicenciada en Història de l’Art i estudiant del doctorat en Història de l’Art de Universitat de València.

10:10 Incidència de l’art contemporani als programes de subvenció del SARC |Yolanda Sifres, directora del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València.

10:30 El Circuit Valencià de Cultura. Art i cultura accessible als pobles amb l'IVC | Abel Guarinós, director general de l’Institut Valencià de Cultura.

10:50 Consorci de Museus: donar suport al present per a construir el futur | José Luís Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

11:15 Col·loqui

11:30 Descans

12:00 Les exposicions temporals a Algemesí. Estudis i monografies d'artistes de La Ribera | Àlex Villar, professor associat del departament d’Història de l’Art de la Universitat de València i gestor d’exposicions.

12:20  Sumacàrcer, gestió cultural per a un miler d’habitants| Aureli Domènech, tècnic de cultura a l’Ajuntament Sumacàrcer.

12:40 Un museu arrelat. El Museu d’Art Contemporani de Vilafamés | Joan Feliu, gestor del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés Vicent Aguilera Cerni i crític d’art.

13:00 Col·loqui

13:30 Cloenda

Proposta de Núria Gregori Sebastiá

 

Data 23 de novembre de 2018 de 10:00 a 13:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Sala de Graus Manuel Ardit, Facultat de Geografia i Història, av. de Blasco Ibáñez, 28, València.

 
Organitza
 

Contacta sedi@uv.es

 
Més informació