Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Biodiversitat i evolució de cnidaris

El Grup de Biodiversitat i Evolució de Cnidaris de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva (ICBiBE), de la Universitat de València, es va constituir després de la incorporació del Dr. Álvaro Luis Peña Cantero a l'ICBiBE el 2004. Fins aquest moment, el Dr. Peña Cantero havia desenvolupat la seua activitat investigadora en el Departament de Zoologia d'aquesta Universitat i com a investigador postdoctoral en el Museu Nacional d'Història Natural de Leiden (Holanda).

El Grup de Biodiversitat i Evolució de Cnidaris manté una estreta col·laboració científica amb el Dr. Vervoort (Museu Nacional d'Història Natural de Leiden, Holanda) i el Dr. Marques (Universitat de São Paulo, el Brasil).

Així mateix, el Grup de Biodiversitat i Evolució de Cnidaris forma part del grup BENTART, que engloba quasi 40 investigadors de diferents universitats i centres d'investigació espanyols, i desenvolupa diversos projectes d'investigació sobre el bentos antàrtic.   

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies