Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grup d'investigació DATS

Sistemas y Montajes Industriales S.A. (SISTEM) naix en 1975, desenvolupant la seua principal activitat com a empresa integradora de sistemes en els sectors del Transport i les Telecomunicacions a Espanya i en el mercat Internacional. SISTEM s'incorpora al Grup CPS l'any 1983 amb l'objectiu estratègic de donar un servici de Valor Afegit al client complementant les activitats de disseny, fabricació i distribució que exercien les empreses del grup en el seu origen, amb projectes d'enginyeria, instal·lació, integració, manteniment i servici post- venda, oferint als seus clients solucions globals.

L'objectiu principal de l'assessoria és la realització d'accions i posada en marxa de Projectes destinats al desenvolupament de tecnologies orientades a la millora de la seguretat viària, el tràfic i la mobilitat urbana.

Data d'inici : de juliol / 2015.

Data de finalització: de juliol / 2016.

Investigadors principals: Fernández, Marcos; Alonso, Francisco.

Entitat finançadores: SISTEM (Sistemas y Montajes Industriales, S. A.).

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies