Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grup d'investigació DATS

L'objectiu principal del projecte és la millora del coneixement de la seguretat viària i la generació / modificació dels valors i actituds de les famílies saudíes sobre el problema dels accidents de trànsit en el país i la consciència sobre la importància de la seguretat viària i la conducció segura per a millorar este problema, per mitjà d'esdeveniments educatius.

I l'objectiu addicional que es pot cobrir amb esta campanya és la millora de la consideració social del patrocinador a través de la seua associació amb una millora de la qualitat de vida basada en la reducció d'accidents de trànsit.

S'han desenvolupat: un cinema 5D (imatges 3D, sons, sensacions, olors ..), un simulador de bolcada, un joc de l'oca en realitat augmentada amb continguts de seguretat viària i una aplicació de realitat augmentada sobre un vehicle real.

Data d'inici : de maig / 2016.

Data de finalització: de juny / 2019.

Investigadors principals: Fernández, Marcos; Alonso, Francisco.

Entitat finançadores: Sahara Consultancy.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies