Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

  • Grup d'Investigació Dats
2022-2022
Fundació Mapfre
Acrònim

RECUREM

Descripció

La Fundació Mapfre es va fundar l'any 1975 i té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones. Realitza activitats per millorar el benestar de les persones i el progrés de la societat en cinc àrees, entre les quals hi ha la prevenció i seguretat viària. Resulta molt important per a la Fundació comptar amb cursos de formació actualitzats i efectius perquè les empreses puguin instruir els empleats sobre bones pràctiques de seguretat viària.

El projecte de revisió del curs de formació en línia per a empreses desenvolupat per l'INTRAS a petició de la Fundació Mapfre va tenir com a objectiu millorar la qualitat i la rellevància del curs en cinc mòduls importants: Conductors d'automòbils, Usuaris de bicicletes i patinets, Motoristes, el Factor Humà i el Comportament. S'han actualitzat els continguts i els recursos didàctics per fer el curs més atractiu i garantir que sigui rellevant i útil per a les empreses i els seus empleats. També va incloure l'actualització dels recursos didàctics per fer el curs més complet i actualitzat.

A més, es van revisar els qüestionaris d'avaluació per garantir el mesurament adequat del coneixement adquirit i permetre una retroalimentació útil per als participants i les empreses.

  Amb aquestes millores, es va buscar fer el curs més complet, atractiu i eficaç perquè els participants poguessin adquirir més coneixement i habilitats i així contribuir a la prevenció d'accidents de trànsit i la millora de la seguretat viària a l'entorn laboral.

La Fundació Mapfre segueix compromesa en la tasca de promoure la seguretat viària i la prevenció d'accidents, i la revisió d'aquest curs és una mostra més del seu compromís amb aquesta tasca important.

Categoria projecte

Desenvolupament i innovació

Data d'inici
2022 Juliol
Data de finalització
2022 Agost
Entitats finançadores:

Fundació Mapfre