Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grup d'investigació DATS

SÍNTESIS (Solucions interactives de Tractament i visualització de dades massius en Sistemes Intel·ligents de control i supervisió) és un projecte d'I+D+I centrat en la síntesi i visualització d'informació massiva. Es tracta d'un projecte de la convocatòria Reptes-Col·laboració 2016 (RTC-2016-8336-7) finançat per l'Agència Estatal d'Investigació (Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat), en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016, i els Fons FEDER de la Unió Europea ("Una manera de fer Europa").

Objectiu

El projecte té com a objectiu la síntesi i visualització d'informació massiva (Big Data), heterogènia, multi-localitzada i multimodal, de manera que permeti a l'usuari final controlar gran part de procés. Aquest objectiu s'aconseguirà mitjançant el disseny i desenvolupament d'una plataforma hardware i programari per a la visualització interactiva de dades, de manera que volums ingents de dades es puguin transformar en imatges, gràfics i resums fàcilment comprensibles per l'ésser humà. Referent a això, la utilització de tecnologia de Realitat Virtual (RV) i la utilització de paradigmes d'interacció multimodal avançada proporcionaran una aproximació més gran entre les dades i els intèrprets humans dels mateixos, posant l'èmfasi en l'usuari final. 

 
 

Data d'inici : de setembre / 2016.

Data de finalització: d’agost / 2019.

Investigadors principals: Pedro Morillo (ARTEC); Marcos Fernández (ARTEC); Francisco Alonso (DATS).

Entitat finançadores: Agencia Estatal de Investigación (Ministerio de Economía, Industria y Competitividad); Fondos F.E.D.E.R. de la Unión Europea.

Entitats col·laboradores: Sistemas y Montajes Industriales, S.A (SISTEM)

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies