University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

.
.
.

Recursos i utilitats per treballar i estudiar a distància

  • April 9th, 2020
Image de la noticia

Davant la situació que estem vivint, sumem esforços per facilitar-vos la feina i l'estudi des de casa i amb la intenció de què us resulte el més senzill possible, s'han realitzat les següents accions:

  1. Hem habilitat un espai web organitzat per col·lectius, perquè pugueu accedir a tots els recursos. Aquest lloc s'anirà actualitzant permanentment amb noves funcionalitats i consells, així que no deixeu de visitar-lo. Podeu accedir des d'ací: http://links.uv.es/MAq3Ms5
     
  2. Durant aquestes setmanes, a més de a la web de la Facultat, compartim de manera continuada tota la informació destacada a través de les nostres Xarxes Socials, per això, si voleu estar al dia, us recomanem que ens seguiu, podeu fer-ho ací:

Biblioteca Virtual Tirant

El grup editorial Tirant lo Blanch, amb qui la Biblioteca de Ciències Socials, amb la col·laboració de la Facultat de Dret, acaba de formalitzar la subscripció de 35 manuals jurídics en versió electrònica molt demandats pels estudiants, en aquests moments tan difícils per a tots ofereix addicionalment l'accés gratuït a TOTA la seva col·lecció d'ebooks a la comunitat universitària de la Universitat de València fins al 31 d'agost.

La Biblioteca Virtual Tirant conté en total més de 5.200 llibres publicats des de 2005 en endavant, dels quals 4.300 són de l'àrea jurídica (i la resta, Ciències Socials, Humanitats, etc.) i inclourà immediatament totes les novetats que vagin sortint a la llum en els pròxims mesos (unes 600 noves obres).

Per a l'accés es requereix la VPN. Podeu trobar la url de la biblioteca, així com tota la informació sobre configuració de la VPN, al següent enllaç:

http://links.uv.es/HUW21Lh

També us volem recordar que, entre els recursos virtuals per a estudiants, la Biblioteca de la Universitat compta amb accés als manuals de l'editorial Thomson Reuters-Aranzadi i moltes altres que podreu trobar al següent link:

http://links.uv.es/Vs6JNFQ

A més, perquè pugueu continuar realitzant aquelles gestions que necessiteu, el personal de la Facultat us continua atenent des de casa de forma telemàtica. Trobareu més informació al respecte ací:

http://links.uv.es/KqPL67n

Abans d'acabar, volem agrair la vostra predisposició i les facilitats que esteu posant-nos per afrontar aquesta situació, així com demanar-vos disculpes pels problemes que, durant aquests dies, hem experimentat amb l'AV i l'eina BB Collaborate. 

L'ús dels recursos TIC a la UVEG ha experimentat un augment considerable. Hem d'entendre que el nombre d'usuaris de l'AV s'ha multiplicat per 5 i el de BB Collaborate per 46. Des del Servei d'Informàtica s'està fent un esforç titànic per adaptar els servidors a aquesta nova situació.

Cuideu-vos, quedeu-vos a casa! Entre tots i totes tirarem endavant.