University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

.
.
.

Webinars foment de l'ocupabilitat

  • July 13rd, 2020
Image de la noticia

Des de la direcció de la Facultat de Dret i en col·laboració amb el servei  UVocupació de la Universitat de València, et convidem a participar en  diferents esdeveniments que tindran lloc a a partir del 16 de juliol i en els quals intervindran responsables d'empreses de l'àmbit legal interessades a incorporar  perfils professionals com el teu. Es tracta d'una iniciativa molt recomanable per a fomentar la teua futura ocupabilitat. La participació és gratuïta i requereix inscripció prèvia a través del web d’ UVocupació,  http://www.uv.es/bolsadetrabajo, per a obtenir l'enllaç a la videoconferència.

Ens permetem destacar-te, entre les webinars que se celebraran aquest mes de juliol, les següents:

  • 16 de juliol, a les 12 h.: Lexer (companyia el model de negoci de la qual es basa en l'oferta de serveis legals, recuperació de deute i gestió d'actius immobiliaris).
  • 20 de juliol, a les 12 h.: Ajuntament de València. Formació i ocupació.
  • 21 de juliol, a les 12 h.: Andersen. Presentació de l'empresa; departaments i àrees legals en les quals treballen; principals diferències amb la competència; perfils cercats; processos de selecció.

En la següent pàgina, disposes de tota la informació sobre aquesta iniciativa: https://www.uv.es/uvempleo/es/empleo/infocupa-t.html. Si tens cap consulta sobre aquest tema, pots contactar amb UVocupació a través de l’adreça electrònica uvempleo.usuarios@uv.es o del telèfon 961625901.