University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

INSTRUCCIONS PER A SOL.LICITAR EL TÍTOL

1. Per a tramitar el Títol és necessari haver superat tots els crèdits de la titulació, inclosos els del Treball Final de Màster (TFM).

  •  Has de comprovar que les teves dades personals (nom i cognoms, nacionalitat, número de DNI o passaport, data, lloc i país de naixement) estan informades a l'aplicació exactament igual com apareixen en el teu DNI o passaport. Per fer-ho, cal accedir a secretaria virtual de la UV. Si observes que les dades no són coincidents, cal que contactes amb la secretaria de la Facultat per tal que les modifiquen.

2. Per poder sol·licitar el títol el teu expedient s'ha trobar en l'estat "Tancat en disposició de títol". Aquest procediment es fa d'ofici però pots posar-te en contacte directament amb la unitat Màster i so.licitar el tancament.

3. Passades 24 h pots sol.licitar el títol telemáticament per la seu electrònica  a través de entreu.uv.es, evitant la tramitació presencial.

INSTRUCCIONS PER AL DEPÒSIT  DEL TÍTOL PER ENTREU

4. Aspectes econòmics: El preu de la taxa de l'expedició del títol s'estableix cada any al Decret de Preus del Consell de la Generalitat Valenciana.  Per aquest curs el preu de la Taxa Ordinària és: 212,07€.

PAGAMENT AMB TARGETA
El pagament es realitza mitjançant TPV (targeta de crèdit o dèbit vigent); una vegada fet el pagament has de continuar amb el procediment, clicant el botó "Continuar", i mai tancant l'aplicació directament amb el navegador. 

 

 5. Títol provisional: Al final del procediment virtual, podràs visualitzar dos documents, que podràs imprimir:

  • Comprovant de la sol·licitud de títol.
  • Certificat supletori del títol.Aquest certificat és el document que substitueix el títol definitiu, amb el mateix valor a efectes legals.

 

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy