Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants del màster

Blog

 • Semàfor de Riscos

  5 claus del 'semàfor de riscos'

  5 de febrer de 2016

  Entre el Defensor del Poble, la Comissió Nacional del Mercat de Valors i el Ministeri d'Economia, s'ha anat gestant des de 2012 un nou sistema d'informació per a l'inversor minorista. Analitzem el nou 'semàfor de riscos' que des d'aquest 5 de febrer es posa en marcha.

 • Tipus negatius

  On s'ofereixen actualment tipus negatius?

  27 de gener de 2016

  El prestador ja no cobra, paga. El dipositant, igual. Les rendibilitats negatives afecten ja a actius i moviments financers dispars però entrerelacionadas. Per als bancs, les opcions es difuminen; per al petit inversor, el panorama és inèdit.

 • Deutsche Bank

  La gestió de Deutsche Bank: cronologia d'un any caòtic

  25 de gener de 2016

  El primer grup financer d'Alemanya i un dels referents de la banca a nivell mundial afronta potser el període més difícil en els seus 58 anys d'història (després de ser refundat en 1957). Què ha succeït aquests últims mesos en DB?

 • Fintech

  ¿Qué hará la banca ante el desafío Fintech?

  14 de gener de 2016

  El sector financiero se reinventa a base de tecnología. Las empresas Fintech triplicaron su inversión en 2015, y esperan irrumpir definitivamente en el mercado español en 2016. ¿Está preparada la banca tradicional?

 • Fórmula matemática en un tablero.

  Quants: Las finanzas hechas ciencia

  8 de gener de 2016

  Ha sido la palabra de moda del sector financiero en los últimos años. Todo el mundo busca uno: bancos, grupos inversores, empresas energéticas, incluso casas de apuestas. Son escasos, pero en ellos reposa la funcionalidad del sistema financiero mundial desde hace más de tres décadas. Y sin embargo las finanzas son a menudo la última rama de estudios que emprendieron. Hablamos del analista cuantitativo: el Quant.

 • El crédito es crucial para una startup

  Crédito estancado, ¿empleo pobre?

  10 de desembre de 2015

  Las cifras de empleo cayeron en picado durante el primer lustro de la crisis financiera, a la par que las facilidades para obtener un crédito. Ahora que la financiación empieza a fluir de nuevo, ¿veremos un repunte de la ocupación? ¿Cuál es la relación entre crédito y empleo?

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies