Logo de la Universitat de València Logo Màster en Banca i Finances Quantitatives Logo del portal

Blog

 • Brexit

  La banca prepara el seu full de ruta per a un possible 'Brexit'

  17 de de juny de 2016

  Bancs centrals i entitats privades esperen amb inquietud el resultat del referèndum del 23 de juny. Si es produeix finalment l'eixida del Regne Unit de la Unió Europea, la banca reaccionaria amb més QE, acomiadaments i molta incertesa.

 • Banca Digital

  La banca alternativa es converteix en referència

  15 de d’abril de 2016

  Un estudi de la consultora Stiga mostra un ràpid ascens de la banca digital i mòbil a Espanya, a costa de l'oficina tradicional

 • Robo-Advisor

  Fintech: Què és un robo-advisor?

  6 de d’abril de 2016

  Fa uns mesos parlem del fintech i com la banca afrontaria la seua imminent eclosió a Espanya. Ací desentranyem una dels seus vessants més populars: l'assessorament financer automatitzat.

 • Deutsche Bank

  La gestió de Deutsche Bank: cronologia d'un any caòtic

  25 de de gener de 2016

  El primer grup financer d'Alemanya i un dels referents de la banca a nivell mundial afronta potser el període més difícil en els seus 58 anys d'història (després de ser refundat en 1957). Què ha succeït aquests últims mesos en DB?

 • El crédito es crucial para una startup

  Crédito estancado, ¿empleo pobre?

  10 de de desembre de 2015

  Las cifras de empleo cayeron en picado durante el primer lustro de la crisis financiera, a la par que las facilidades para obtener un crédito. Ahora que la financiación empieza a fluir de nuevo, ¿veremos un repunte de la ocupación? ¿Cuál es la relación entre crédito y empleo?