Logo de la Universitat de València Logo Màster en Banca i Finances Quantitatives Logo del portal

Quines eixides professionals té un estudiant de Banca i Finances Quantitatives?

Cartell

L'organització del màster i la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-Universitat de València preparen unes jornades en les quals egressats del màster parlaran de la seua experiència.

23 de de maig de 2016

Hem parlat en altres ocasions de la borsa de treball del Màster Interuniversitari en Banca i Finances Quantitatives, els avantatges que atorguen els Workshops a l'hora de donar el salt al món laboral, i fins i tot d'algun perfil en concret, però si hi ha un col·lectiu que pot parlar amb coneixement de causa sobre les eixides professionals del màster són els seus propis egressats.

Per açò mateix, la comissió de coordinació acadèmica del Màster en Banca i Finances Quantitatives en la Universitat de València ha organitzat unes jornades d'introducció a les possibles eixides professionals per a l'alumnat del mateix. La sessió queda emmarcada en les activitats de la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-Universitat de València i es realitza per als estudiants de primer curs del màster.

La xarrada es realitzarà en la Sala Ignacio Vilallonga de la Facultat d'Economia (primer pis), a partir de les 17:30 del pròxim dimecres 25 de maig. En aquesta sessió participaran tres egressats del Màster en Banca i Finances Quantitatives:

La Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-Universitat de València, organitzada anualment des de 2007, realitza periòdicament "actividats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària orientades cap a la millora permanent del coneixement en l'àmbit de les finances internacionals". Està coordinada pels departaments d'Economia Financera i Actuarial i de Finances Empresarials de la UV.

 

Enllaços d'interès:

Per què decantar-se pel doctorat en Finances Quantitatives?

En què consisteixen els Workshops del Màster Qfb?