
L'organització del màster i la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-Universitat de València preparen unes jornades en les quals egressats del màster parlaran de la seua experiència.
23 de de maig de 2016
Hem parlat en altres ocasions de la borsa de treball del Màster Interuniversitari en Banca i Finances Quantitatives, els avantatges que atorguen els Workshops a l'hora de donar el salt al món laboral, i fins i tot d'algun perfil en concret, però si hi ha un col·lectiu que pot parlar amb coneixement de causa sobre les eixides professionals del màster són els seus propis egressats.
Per açò mateix, la comissió de coordinació acadèmica del Màster en Banca i Finances Quantitatives en la Universitat de València ha organitzat unes jornades d'introducció a les possibles eixides professionals per a l'alumnat del mateix. La sessió queda emmarcada en les activitats de la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-Universitat de València i es realitza per als estudiants de primer curs del màster.
La xarrada es realitzarà en la Sala Ignacio Vilallonga de la Facultat d'Economia (primer pis), a partir de les 17:30 del pròxim dimecres 25 de maig. En aquesta sessió participaran tres egressats del Màster en Banca i Finances Quantitatives:
- Vicente Medina. Trading Control Analyst en Repsol des de fa tres anys, es va graduar del màster en 2009, després de finalitzar la seua tesi "Fets estilitzats en els rendiments del CO2". Entre 2009 i 2012 va realitzar els estudis de Doctor en Economia i Finances Quantitatives. Va participar en la Càtedra fa pocs mesos amb una ponència en el seminari Research Workshop on Credit Default Swaps.
- Alexander Zumba. Consultor en PwC, va completar els seus estudis del màster en Banca i Finances Quantitatives entre 2013 i 2015. La seua tesi verse sobre un exemple espanyol: "Pricing forward contracts in power markets: a comparative study for the Spanish case".
- Paula Cruz. També de la promoció 2013-2015, va elaborar un treball de finalització de màster titulat "Competència versus estabilitat en els marges d'intermediació bancaris. Comparació internacional". Ha començat a realitzar aquest curs la seua tesi doctoral en la Universitat de València.
La Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-Universitat de València, organitzada anualment des de 2007, realitza periòdicament "actividats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària orientades cap a la millora permanent del coneixement en l'àmbit de les finances internacionals". Està coordinada pels departaments d'Economia Financera i Actuarial i de Finances Empresarials de la UV.
Enllaços d'interès:
Per què decantar-se pel doctorat en Finances Quantitatives?
En què consisteixen els Workshops del Màster Qfb?
Publicat per: Anthony Nelson Hosey