Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • Vídeos en línia per promoure la ciència

  18 de de juliol de 2017

  El llenguatge audiovisual és cada vegada més demandat a la xarxa. Les plataformes que pugen vídeos a Internet estan a l'ordre del dia, per això, triar el vídeo com a format per arribar a una gran audiència és una excel·lent estratègia de difusió. I això s'aplica també a la divulgació de la ciència a la xarxa. T'ho expliquem!

 • Trucs per filmar el teu primer producte audiovisual

  6 de de juny de 2017

  Si ets un apassionat de l'audiovisual, segur que ja has sentit moltes vegades la inquietud per filmar el teu propi producte. Però el primer projecte (documental, curtmetratge...) sempre genera dubtes. Et revelem alguns consells pràctics perquè la teua primera experiència siga satisfactòria.

 • Sortides professionals del Máster

  14 de de gener de 2016

  El Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals forma als seus estudiants en els nous perfils audiovisuals sorgits després de la digitalització de la indústria audiovisual. En aquest post us descrivim un dels perfils que més rellevància té dins del nou paradigma audiovisual, el professional transmedia.

   

 • Cinema per a tots amb Whatscine i Cine Accesible

  7 de de gener de 2016

  Whatscine i Cinema Accessible són dues iniciatives desenvolupades per institucions privades i universitats espanyoles que promouen l'accés a la cultura en condicions d'igualtat.
   

 • Veure el cinema com mai ho havies vist, o sí?

  18 de de desembre de 2015

  Tarantino reprèn el format de 70 mm per a la projecció del seu nou western, ‘The hateful eight’. L'Ultra Panavision va ser un tipus de negatiu que va deixar d'usar-se en els 60 amb pel·lícules com ‘Ben Hur’. 

 • Finança el teu projecte amb les ajudes estatals

  30 de de novembre de 2015

  El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, a través de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, convoca tots els anys ajudes al finançament de curtmetratges i llargmetratges. Ací teniu algunes. 

 • Mapa dels congressos audiovisuals a Espanya

  4 de de desembre de 2015

  La Universitat de València i el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals organitzen tots els anys les Jornades CONTD de Continguts per a la Televisió Digital, que posen en contacte a alumnes i professionals del sector.

 • Les dades revelen que majoritàriament consumim cinema i esport

  Algunes consideracions sobre el consum televisiu a Europa

  2 de de desembre de 2015

  El Llibre Verd de la Comissió Europa ens ofereix dades sobre el tipus de consum televisiu que realitzem els ciutadans europeus, així com l'estat del sector audiovisual de la Unió Europea.

 • Com escriure un bon guió en 7 passos

  30 de de novembre de 2015

  Reescriu i reescriu, ven la teua idea en 30 paraules, pensa una arrencada atractiva per a la teua peça i troba inspiració a la teua al voltant. Aquestes són algunes de les recomanacions que us donem per a escriure un guió en 7 passos.

 • El multimèdia amplia les finestres d'exhibició

  Audiovisual i multimèdia: una sinergia necessària

  20 de de novembre de 2015

  L'arribada de la tecnologia digital ha suposat una revolució en l'àmbit de la Comunicació Audiovisual. En la producció, han sorgit nous formats com el 'transmedia' i el 'crossmedia'.