Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

II Congrés Internacional de sexualitat: expressant la diversitat

  • 3 de maig de 2021
cartell congrérs

El grup SALUSEX de la Universitat de València i la Universitat Jaume I de Castelló té el plaer d'anunciar-li que en breu tindrà lloc l'II CONGRÉS INTERNACIONAL DE SEXUALITAT: EXPRESSANT LA DIVERSITAT. Aquest retrobament entre els investigadors, professionals i interessats en l'àmbit de la diversitat sexual es realitzarà de manera ONLINE els dies 15 a 18 de juny de 2021

El grup SALUSEX de la Universitat de València i la Universitat Jaume I de Castelló té el plaer d'anunciar-li que en breu tindrà lloc l'II CONGRÉS INTERNACIONAL DE SEXUALITAT: EXPRESSANT LA DIVERSITAT. Aquest retrobament entre els investigadors, professionals i interessats en l'àmbit de la diversitat sexual es realitzarà de manera ONLINE els dies 15 a 18 de juny de 2021: https://salusex.uji.es/congreso2021/es/inicio/ 
Hem dissenyat l'esdeveniment de manera que els assistents puguen gaudir de TOTES les intervencions (conferències, taules redones, tallers, simposiums, etc.) ja que s'emetran de manera seqüencial i a més romandran en la plataforma per a poder gaudir-les en diferit. El fet que el format siga ONLINE ens ha permés fer més accessible el preu d'inscripció incloent, a més, l'assistència a un dels tallers de manera gratuïta. A més, hem pogut multiplicar el nombre de tallers ateses les demandes de la primera edició, així com el nombre de conferències nacionals i internacionals sense restar espai a les comunicacions tant en simposiums com a lliures.
El nostre propòsit continua sent en aquesta segona edició, atendre no sols la diversitat relacionada amb l'orientació sexual i la identitat de gènere, amb un especial interés en la sexualitat de les persones LGTBI+, sinó també amb les diferents manifestacions de la sexualitat al llarg del cicle vital, la vivència de la sexualitat de les persones amb diversitat funcional física o intel·lectual, la de col·lectius específics com el de treballadors/as sexuals o noves maneres d'expressar la sexualitat com les que ens brinden les tecnologies de la informació i comunicació (TIC).
Es pot contribuir al congrés presentant un simposium, comunicacions lliures o pòsters, tenint en compte que, tant els membres de les entitats col·laboradores com els estudiants, poden beneficiar-se d'un preu reduït si acrediten la seua condició (https://salusex.uji.es/congreso2021/es/inscripcion/). Els resums de tots els treballs presentats seran publicats en el llibre de abstracts, i les millors comunicacions seran publicades com a article en un monogràfic de la revista International Journal of Developmental and Educational Psychology. 
Preguem es tinguen en compte les següents dates importants:
 7 de maig: Tancament del termini de presentació de comunicacions
 15 de maig: Fi del termini primerenc d'inscripció
Us animem a participar activament en l'II CONGRÉS INTERNACIONAL DE SEXUALITAT: EXPRESSANT LA DIVERSITAT. Les vostres aportacions, ja siguen comunicacions o posters, seran benvingudes i sens dubte, contribuiran a millorar la qualitat d'un congrés que construïm entre tots.